ESW Lichtbericht: Universum verras me!

Share

Banner ESW

Esprit Soul Works™ Lichtbericht
 ~ Over Waarheid over jou & ESW workshop: Heb jezelf lief in 21 dagen! ~

Universum verras me, spiegelwerkKlik… kopieer en print!


Verwachting, Hoop en Creatie 

Aan onze badkamer spiegel hangt een papiertje met de tekst: Universum verras me vandaag! Verras me met iets moois!
Hoe vaak vergeten we werkelijk te beseffen dat we samen met het Universum, onze Essentie en al onze Essentie~Connecties scheppers zijn van onze werkelijkheid?

Iedere gedachte leidt naar voelen. Waar de ene gedachte heerlijke gevoelens van verwachting en hoop opwekt, kan een andere gedachte leiden tot innerlijke verwarring en wanhoop. En niet alleen dit, gevoelens openen tegelijkertijd opnieuw een nieuwe cyclus van denken.
Daarom kunnen we ons soms zo verstrikt voelen in een molen van vervelende gedachten die ons maar lijken te belagen.

Tijd voor pauze op zo’n moment! glimlach
Tijd om ruimte te maken zodat we kunnen ontvangen.
Ons even te onttrekken van dat wat in ons hoofd afspeelt.

Gewoon even om ons heen kijken en zien en wat is:
Die bezige bij die van bloem tot bloem vliegt…. De golven van de zee die in ritme het strand strelen… Zingende merels in de tuin…. De glimlach van een kind…

Al dit helpt ons te plaatsen in het nu-moment en ons te ontkoppelen van gedachten en gevoelens die een frequentie in beweging zetten die we liever niet willen voeden.

Kiemen van Hoop

Want waar we aan denken en daarmee voelen, draagt de kiem van hoop óf de ontspruiting van onplezierigheid in verwachting.
Alles waarmee we onze energie verbinden door het uit te nodigen in ons denken en voelen te verblijven, creëert onze werkelijkheid.

Als we verkiezen ons onplezierig te (willen blijven) voelen, zenden we in dit frequentie Universum de vibratie van onplezierigheid uit en keert deze opnieuw bij ons terug in vorm van ongewenste momenten, dingen of situaties.  Als we leren ons te focussen op dat wat we willen, kan dat wat we niet willen niet langer zijn.

Terug naar het briefje op onze badkamerspiegel.
Alle gedachten die we in ons een langdurig thuis geven, tunen ons in op de bijbehorende frequentie en scheppen daarmee werkelijkheid.
Al onze verlangens worden in frequentie al geboren voordat ze in ons leven vorm op aarde vinden.
Onze Essentie, dat wat Wij zijn en hier op aarde via ons handen en voeten heeft gekregen, omhelst onze verlangens. Het wordt ze als het ware en ‘bewaart’ ze totdat wij ons focus in frequentie trainen zodat we een passende connectie zijn met dat wat we verlangen. Dat is het moment dat iets ook daadwerkelijk aardse vorm kan krijgen.

Onze Essentie kent onze verlangens; groot én klein

Vaak denken we alles alleen te moeten doen. Denken we dat wij de enige zijn die door ons best te doen alles gedaan kunnen krijgen.
Maar onze Essentie kent onze verlangens; groot én klein. Het kent ze niet alleen, maar weet ook de perfecte route ernaar toe.
Ook is onze ‘kennissen kring’ buiten deze aardse werkelijkheid veel groter dan we vaak voor mogelijk houden. Via onze Essentie hebben we allerlei connecties die het heerlijk vinden samen met ons onze werkelijkheid vorm te geven.
Onze groei en gelukkig zijn is hun expansie en vreugde. Het is als een vreugdevolle dans van co-creatie!

Klik… kopieer en print!

Dus… ga op de Espri-atie afbeelding hierboven staan, klik op je andere muisknop en kies voor ‘kopiëren afbeelding’.
Print deze af

en plak hem op je spiegel, aanrechtkastje of andere plek die je iedere dag wel even ziet.
Valt je blik erop, lees het met een glimlach. Hardop of in jezelf. Zing het… Voel het. Verwacht het. Vreugdevol. Met een open hart van haast kinderlijke verwachting en opwinding.

Laat het je intentie zijn met al je energie krachtig vreugdevol gefocust, je te openen voor al het wonderschone dat je in frequentie al gecreëerd hebt en het jouwe is. Klaar om te ontvangen!

zomerkorting

10% zomerkorting op de Healing flows (plus)
Zomer Healingsessies & Healing flow (plus) 
In Assen, op locatie en op afstand (telefoonlijn)

Reizen met ons in sessies? Wees welkom!
In deze zomertijd hebben we nog enige ruimte voor privé-sessies

Meer voluit leven vanuit je Essentie?

Vanuit de stroom van je unieke eigenheid en bijbehorende kracht en gaven?
Ervaar je uitdagingen op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau?
Ben je op zoek naar meer evenwicht en balans, innerlijke vrede en een meer ontluiken van spiritueel bewustzijn?

Met liefde zijn we samen met onze Essentie~Connecties behulpzaam je te ondersteunen in de door jouw Ziel gekozen groei- en bloeiprocessen.
In losse sessies óf in een Healing flow van zes weken waarin je ons driemaal ontmoet voor een sessie in Assen óf op afstand via de telefoonllijn.

In een Healing flow ontvang je tussendoor tweemaal in de week energetische ondersteuning op afstand (EOA); waarbij we energie afvloeien, schonen en je extra gronden in je Licht-Portaal.
Daarbij ontvang je oefeningen om het proces verder te ondersteunen en te versterken en is aan het reizen in een driemalig samenzijn een aardse korting verbonden.

Healing flow Plus

Verlang je niet enkel meer van Jou in iedere dag te leven maar ook naar een vitaler voelend lichaam met meer lijfkracht en ruimte voor levensstromen?

Dan ben je ook welkom voor het samenreizen in een Healing flow Plus van vier maanden. Een Healing flow met een extra.
De Healing flow Plus heeft een extra verdieping op het fysieke niveau.
Met name het hormonale stelsel en de hoofd-buik connectie.
De goede werking van ons maag/darm kanaal en hormonale functioneren is op fysiek niveau de spil waarom heen ons welbevinden draait.

We stelden een protocol samen waarin o.a. een aantal stoffen die we als basis zien van het gezond functioneren van de mens de hoofdrol spelen; omringd met extra ondersteunende oefeningen, routines en persoonlijk afgestemd extra supplementen en voedingsadviezen als nodig.


Kijk voor meer informatie over losse Healingsessies en de Healing flow (plus) op de ESW site via menu bij Privé-sessies
www.espritsoulworks.com
Via het menu bij privé-sessies kun je tevens meer lezen over onze werkwijze en als je benieuwd bent naar het tarief van losse Healingsessies en Healing Flow (plus); kijk dan bij tarieven.

Heart LOGO

Kijk voor meer informatie over privé-sessies (healings) in Assen en op afstand (telefoonlijn), workshop data en/of testimonials en meer op www.espritsoulworks.com

Vragen? Wees welkom contact te maken.
Een zomerse hartegroet,

namen

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top