Over ESW

Al twintig plus jaar reizen Jeroen en Gerlinde Schilt samen met cliënten in Essentie~Connectie sessies, flows en workshops met eigenlijk maar één intentie-verlangen:
De connectie met een ieders Essentie*) kompas te leren-laten-zijn in het creëren van zijn of haar persoonlijke hemel op aarde én deze vreugdevol te delen met elkaar.

Oorspronkelijk pedagoog, konden Jeroen en Gerlinde het enkel in het ‘standaard’ begeleiden van het unieke kind niet helemaal vinden.
Langzaam breidde hun clientèle zich uit naar jongvolwassenen en volwassenen.
Eerst vanuit een meer therapeutische werkwijze aangevuld met spiritualiteit en droomwerk.
Al van jongst af aan bekend met dat wat voor de meeste mensen niet ‘gewoon’ is, werd toen het werken met energie meer en meer geboren.
In de afgelopen twintig jaar werden ze in connectie met hun Essentie en Essentie~Connecties**) verder begeleid hun eigenheid te gebruiken in het eigen maken van een heel eigen wijze in ‘healingwerk’, dat ze Essentie~Connectie werk zijn gaan noemen.

Jeroen en Gerlinde werken op elk niveau van leven: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek.
In Essentie~Connectie sessies en workshops wenden ze therapeutisch, counselend, coachend inzicht alsook hun helderwaarnemend-zijn aan, in zowel woord als energiewerk.
Ieder contact is geweven in hun wens jouw connectie met je Essentie verder te verlevendigen, zodat je meer in connectie met je eigen kompas bent en een hoger niveau van welbevinden leeft.
Ook kijken ze eveneens naar lijfelijkheid, voeding, suppletie, levenshouding en invulling, en reiken aan wat op dit moment helpvol is op jouw reis in creatie en manifestatie.

Samen gaven ze geboorte aan een Lichtinstrumentenlijn: en LightTools for Oneness®.
Lichtinstrumenten die hun energie vanuit het Lichtveld van Oneness stralen en tot doel hebben een ieder die zich ertoe uitgenodigd voelt in Liefde te gronden in zijn unieke eigenheid en kracht om deze in eenheid te delen met een ieder, ter verrijking van iedereen.
Als docent waren Jeroen en Gerlinde jarenlang verbonden aan het Onkruid college en schreven vijf jaar een column voor het tijdschrift Onkruid, als ook voor andere tijdschriften zoals Spiegelbeeld, Metro, Paravisie en Psychologie (kijk in het ESW media-archief).
Samen schreven ze de schriftelijke leergang ‘Droomimpressiewerk’ en namen een paar relaxatie en ken-jezelf-cd’s op. Met name in de tijd waarin ze actief waren in het therapeutisch werken met dromen, waren ze te zien en te horen op radio (o.a. Radio 538, SLAM!FM) en televisie (o.a. RTL4 en 5, Talpa en VARA).

Jeroen en Gerlinde Schilt reizen samen met hun Essentie en Essentie~Connecties, met liefde mee op jouw reis in creatie en manifestatie op weg naar meer vreugdevol leven in vervulling.
Zowel vanuit hun praktijkruimte in Assen als op afstand en op uitnodiging op locatie.

 

*) Jeroen en Gerlinde Schilt zien de Essentie als dat deel dat we ook zijn maar niet in ons aardse lijf geland is, maar in frequentie is en verblijft. Pure positieve energievorm.
Zij zien de mens als een prachtig aards hart, handen en voeten op aarde voor zijn Essentie. Een instrument voor het gronden van oneindige liefde in elke mogelijke vorm.

**) Zij die niet in dit hier en nu op aarde zijn, maar in de ‘hemelen’, frequentiesferen verblijven; zij vieren met ons het samenzijn hier met de intentie op de meest lichte wijze vreugdevolle vrijheid en expansie te creëren.

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top