Essentie~Connectie sessies

In Assen, op locatie en op afstand via telefoonlijn of webcam ontmoeting

Sessies met aandacht voor elk niveau van je mens-zijn: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
We wenden therapeutisch, counselend, coachend inzicht alsook ons healerschap en helderwaarnemend-zijn aan, zowel in woord als energiewerk.

Meer voluit leven? Vanuit de inspirerende stroom van je uniek-zijn met bijbehorende kracht en gaven? Verlang je naar beter? Naar meer. Anders? Leven met een hoofletter? Met meer vitaliteit, meer vreugde, overvloed? Kortom: meer ruimte voor JOU?
Of ben je op zoek naar meer evenwicht en balans, innerlijke vrede en een meer ontluiken van een helder spiritueel bewustzijn?

Graag reizen we samen met jouw Essentie~Connecties*) en die van ons, mee op je reis in creatie en manifestatie, op weg naar meer leven vanuit een hernieuwde, krachtige, stromende connectie met je Essentie.

Als je je uitgenodigd voelt samen met ons te reizen, dan kun je kiezen uit een enkele sessie (zoals op deze pagina beschreven) óf voor een van de twee Essentie~Connectie flows.

In een enkele sessie ontmoet je ons in een anderhalf uur sessie waarin jij in ons Essentie~Connectiewerk centraal staat.
Tijdens een sessie wenden we gesprek, frequentiewerk en andere energetische en/of aardse routines aan.
Ook doen we Essentie~Connectie (healing) werk, waarbij we energiewerk aanwenden in het creëren van meer levensdoorstroom en ontvang je als gewenst adviezen voor het meer floreren op het fysieke niveau. Denk bijvoorbeeld aan voeding, suppletie of meridiaan energiewerk.
We kijken wat op dit moment helpvol is voor je leven nu.

Zie voor informatie over de twee Essentie~Connectie flows het ESW sessie menu hierboven.

Sessies zijn goed te combineren met
Quantum frequentie-Therapie.

 

*) Wij zien de Essentie als dat deel dat we ook zijn maar niet in ons aardse lijf geland is, maar in frequentie is en verblijft. Pure energievorm.
We zien de mens als een aards hart, handen en voeten op aarde voor zijn Essentie. Een instrument voor het gronden van oneindige liefde in elke mogelijke vorm.

En Essentie~Connecties? Zij die niet in dit hier en nu op aarde zijn, maar in de ‘hemelen’, frequentiesferen verblijven; zij vieren met ons het samenzijn met de intentie op de meest lichte wijze vreugdevolle vrijheid en expansie te creëren.

error: Sorry....
Scroll to Top