ESW-Werkwijze

Al twintig plus jaar reizen Jeroen en Gerlinde Schilt met cliënten en workshopdeelnemers in Essentie~Connectie sessies, flows en workshops met eigenlijk maar één intentie-verlangen: De connectie met een ieders Essentie kompas te laten zijn in het creëren van zijn of haar persoonlijke hemel op aarde én deze vreugdevol te delen met elkaar.

Jeroen en Gerlinde:
‘ Een ieder heeft zijn Essentie elk moment tot zijn beschikking om in samenspel het leven hier op aarde in een vreugdevolle flow te leven.
Als we ons goed voelen, stromen we mee in de aangename Essentie~Connectie flow.
Voelen we ons niet zo goed, dan zijn we even afgebogen van onze Essentie en is het tijd te centreren in ons zelf en ons niveau van welbevinden iets te verhogen.

In essentie zijn wij heel. Er is niets mis aan of met ons. Wij zijn heel. Compleet. Volledig. Altijd.
Wij kunnen ons wel om wat voor reden dan ook afkeren van onze levensstroom, waardoor wij een onvoldoende levens-doorstroom creëren.
Vanuit deze ‘mis-uitlijning’ met onze Essentie die puur allesomvattende energie-intelligentie is en de bron van onze levensstroom, kunnen we dan allerhande onplezierigheid ervaren.
Dit kan zich uiten op het emotionele, mentale, fysieke en ook spirituele niveau en is altijd de perfecte springplank naar méér. Meer welbevinden, meer flow, meer leven van onze natuurlijke staat van zijn die immer geworteld is in fijnheid.’

*) Essentie? Je Essentie is dat deel dat jij bent maar niet in je aardse lijf geland is (maar in frequentie is en verblijft). Als mens zijn wij voor onze Essentie het aardse hart, handen en voeten op aarde. Een instrument voor het gronden van oneindige liefde in elke mogelijke vorm.

Moment van doorgang en nieuwheid
Veel mensen ervaren ook in deze tijd allerlei uitdagingen.
Dit is een tijd waarin we nog meer dan eerder gevraagd worden uit te reiken naar leven in connectie met onze Essentie.
Dat deel van ons dat we in volledigheid zijn en in frequentie is als de Bronenergie van wie wij zijn; en waarvoor we hart, handen en voeten gronden hier op aarde.

Als al-tijd is het juist nu belangrijk ons telkens weer te verbinden met de frequentie van onze Essentie.
Dit houdt in dat we in ieder moment reiken naar een net iets meer gevoel van welbevinden. Dat we zoveel om onszelf geven dat we onszelf toestaan het fijn te mogen hebben.
Een levendige connectie met onze Essentie werkt als een prachtig innerlijk kompas op onze reis in creatie en manifestatie.

Dit moment in tijd van groots mogelijke veranderingen, maar tegelijkertijd ook het aanwezige contrast, kan van alles in ons in beweging zetten wat wil stromen.
Dit betekent dat er soms innerlijke onrust wakker kan worden, nieuwe uitdagingen in onze horizon opdoemen, of dat we ons soms zomaar moe, geïrriteerd of verward kunnen voelen.
Oude of nieuwe klachten op alle vier niveaus van zijn (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) spelen dan op en mensen neigen verstrikt te raken in het gevoel dat ze geen zin of zinvolheid ervaren.

Sommige mensen ervaren heel sterk dat dit het moment van doorgang is en ze op het punt staan nieuwheid te begroeten. En ook dit kan vragen om meer balans om de doorgang met kracht en helderheid te maken en een vreugdevolle te laten zijn.

Meer leven vanuit harmonie en evenwicht in connectie met je Essentie~frequentie
Elke ontmoeting met Jeroen en Gerlinde stimuleert op inspirerende wijze meer te leven in de flow van je Essentie~Connectie.
Je Essentie is dat deel dat jij bent maar niet in je aardse lijf geland is, maar in frequentie is en verblijft.
Als mens zijn wij voor onze Essentie het aardse hart, handen voeten op aarde. Een prachtig instrument voor het gronden van oneindige liefde in elke mogelijke vorm. *)
Wanneer je Essentie, welke gegrond is in de Bron van Al dat Is, op aarde de ruimte krijgt, kun je niet anders dan jouw hemel op aarde creëren. Meer welbevinden. Voor jezelf, voor hen die je lief hebt en alles wat om je heen is.

Van niet-stromen naar stromen
In privé-sessies en workshops wenden Jeroen en Gerlinde therapeutisch, counselend, coachend inzicht alsook hun helderwaarnemend-zijn zowel in woorden als energiewerk aan.
Ieder contact is geweven in hun wens jouw connectie met je Essentie te verlevendigen, zodat jij meer in connectie met je eigen kompas bent en een hoger niveau van welbevinden leeft.
Dit doen ze door energetisch als het ware de doorgang vrij te maken zodat jij krachtiger in je Lichtportaal kunt stappen welke de connectie met je Essentie is.

Maar ook werken ze via de kracht van het woord en kijken eveneens naar je lijfelijkheid, voeding, levenshouding en invulling en dragen aan wat op dit moment helpvol is op jouw reis in creatie en manifestatie.

Een niet voldoende levensstromen kan expressie vinden op elk niveau van leven.
Op het fysieke vlak bijvoorbeeld in een verlangen naar meer lijfkracht, gezondheid, maar ook in een wens naar meer fijnheid in relaties waarmee we verkeren en het omkeren van financiële en/of werk stress.
Jeroen en Gerlinde werken met dat wat door hun Essentie en Essentie~Connecties in connectie met jouw Essentie aangereikt wordt. Alsook met dat wat jij als ontvanger verlangt in groei, vreugde en het meer en meer leven in vrijheid op aarde.

Graag werken Jeroen en Gerlinde op het vlak van de ‘innerlijke sferen’ zoals ze dat noemen, met dat wat om meer levensstromen vraagt. Dit is de werkelijkheid die om ons heen is maar door de meeste mensen niet gezien wordt. Hier vinden we ook verstoringen voor het niet-stromen, die positief in beweging mogen komen zodat er meer ruimte komt voor vrijelijk levensstromen.

Jeroen en Gerlinde geven ook wel oefeningen mee om het proces verder te ondersteunen en te versterken.
Soms zijn deze heel praktisch en gericht op het alledaagse leven, soms energetisch, als het thuis werken met het eigen energieveld, chakra’s of meridianen. Ook kunnen ze intentie-affirmaties afstemmen op jouw proces.

Tijdens privé-sessies op afstand of in Assen of op locatie, geven mensen aan dat ze energie in beweging ervaren alsof er een krachtige wind door de ruimte en om hun heen waait.
Veel mensen vertellen dat ze beelden zien of gevoelens ervaren, al dan niet in oorsprong gelegen in hun kindertijd of dit leven. Ze ervaren dat het uit hun wegvloeit, een zuivere en opgewekte gewaarwording achterlatend in lichaam, ziel en geest.

Vrijheid op nieuwe niveaus
Als mens zijn we ook verbonden met het collectief onbewuste welke voor een groot deel haar bestaan grondt in negativisme, onrust en angst.
Jeroen en Gerlinde werken ook hierin met het je gronden in je eigen Lichtportaal zodat je eerstes de connectie met je Essentie leeft. Werkend in de ‘innerlijke sferen’ zien ze vaak een onwenselijke verbinding met de geometrie van het collectieve veld. Hierin een doorstroom bewerkstelligen is voor velen een krachtige ervaring welke vrijheid op nieuwe niveaus brengt.

Het fysieke niveau als springplank naar welbevinden
Alles is energie. Ook onze lijfelijkheid. Het fysieke lichaam zien Jeroen en Gerlinde als een instrument dat de andere niveaus van leven mag ondersteunen. Het fysieke lichaam is een soort van springplank dat vanuit vitaliteit en kracht prachtig dient in het voluit kunnen leven vanuit onze Essentie, levende de hogere niveaus van zijn. Tegelijkertijd vormt het ook een gezonde basis voor een gezond emotioneel en mentaal welbevinden.

De laatste jaren volgden (en volgen) Jeroen en Gerlinde seminars van met name Amerikaanse artsen op het fysieke vlak over met name het hormonale stelsel en de hoofd-buik connectie, maar ook auto-immuun problematiek.
De goede werking van ons maag/darm kanaal en hormonale functioneren is op fysiek niveau de spil waarom heen ons welbevinden draait.
Jeroen en Gerlinde stelden een protocol samen waarin zij in de Essentie~Connectie flow+ werken met een extra verdieping in healing op het fysieke niveau.
Het schonen en afstemmen van het endocriene systeem dat het in deze tijd van aanpassing op de nieuwe energieën in ons persoonlijke ascensie proces lastig kan hebben, zien Jeroen en Gerlinde als belangrijk.

Jeroen en Gerlinde werken in de Essentie~Connectie flow+ in een extra verdieping op het fysieke niveau.
De Essentie~Connectie flow+ is een vier maandenreis, een handleiding naar optimale gezondheid en vitaliteit op elk niveau. Niet enkel voor nu maar voor een heerlijk leven lang.
Op het lijfelijke vlak werken ze o.a. met een aantal stoffen die zij als basis zien van het gezond functioneren van de mens; omringd met extra ondersteunende oefeningen, routines en persoonlijk afgestemd extra suppletie en voedingsadviezen als nodig.

Met liefde reizen Jeroen en Gerlinde mee op jouw reis in creatie en manifestatie op weg naar meer levensstromen. Zij zien zichzelf als een instrument van Licht en eigenen zich dan ook niets toe van de wondervolle effecten voortvloeiend uit hun sessies met cliënten.

Meer informatie of een afspraak maken? Wees welkom.

*) Klik hier voor het ESW Ascension Stuff blogbericht: Einde van de benaming Healing(s) en introductie van de bewoording Essentie~Connectie sessies en flow(+) om meer te lezen over de door ons gebruikte bewoordingen als Essentie, Essentie~Connectie en Essentie~Connecties en Essentie~frequentie.

Esprit Soul Works™ Testimonials

Sinds ik een sessie van Jeroen en Gerlinde kreeg is alles anders. In situaties die me gewoonlijk van de wijs brachten reageer ik nu zo anders vanuit kracht en een ontspannen-zijn dat mijn omgeving er even aan moest wennen. Ook kom ik graag op de Healing & Ascension avonden. Ik vindt ze heel fijn en vreugdevol ondanks dat ze diep gaan. De technieken die ik leer pas ik elke dag toe en voel me steeds meer blij. Mijn zelfliefde groeit! Blij ben ik dat jullie er zijn.
~ Caroline ~

Tijdens een eerste healing bij Jeroen en Gerlinde had ik een bijzondere ervaring, ik voelde en hoorde de energie als wind om me heen waaien..
Heel bijzonder, krachtig, intens en zuiver. Het gaf dankbaarheid en bracht veel mooie ervaringen met zich mee.. Er gebeuren bijzonder mooie dingen in mijn leven, juist op en rondom die dagen van healing en ook voor en tijdens de groepshealingen.
Ik leef meer en meer vanuit mijn eigen kracht, kan in liefde loslaten wat mijn Zelf niet meer dient, dankbaar genieten van alle moois wat op mijn pad komt.
In mijn werk en privé geef en ontvang ik meer en meer liefde en succes. Dit alles stemt dankbaar.
~ Een harte-groet, Ria ~

De Essentie~Connectie flow heeft me zoveel gebracht. Ik was op een punt aangekomen dat ik mijn lichaam stop zei tegen mijn gewone leven en ik mezelf voorrang moest geven in een soort van nieuwe geboorte.
Jeroen en Gerlinde hebben mij zo perfect hierin begeleid. Het protocol vroeg veel van mij op alle mogelijke manieren maar ik heb het mezelf gegeven. Het perfecte cadeau op het juiste moment in mijn leven.
Ik kan eindelijk en misschien wel voor het eerst in mijn leven echt verder.
~ Linda ~

Meer testimonials lezen?

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top