ESW Essentie~Connectie workshops

Eendaagse en dagdeel workshops

Naast privé-sessies geven Jeroen en Gerlinde Schilt ook Essentie~Connectie workshops voor groepen.
Zowel in hun ruimte in Assen alsook op uitnodiging op locatie elders.

In Essentie~Connectie workshops reis je samen met Jeroen en Gerlinde, hun Essentie~Connecties*) en die van jou, in een heerlijke Essentie~Connectie flow in het omarmen van leven in een stroom van meer en meer welbevinden.

Elke ontmoeting met Jeroen en Gerlinde is doorweven met dit intentie-verlangen:
De connectie met een ieders Essentie kompas te leren-laten-zijn in het creëren van zijn of haar persoonlijke hemel op aarde én deze vreugdevol te delen met elkaar.

Jeroen en Gerlinde verzorgen deze workshops in een levendige afwisseling van Lichtwerk en Essentie~Connectie werk. Vertellen, energie- en frequentiewerk, imaginatie en andere oefeningen volgen elkaar op lichte wijze op  in een actief luisteren en actief doen. Samen.

Je bent welkom Jeroen en Gerlinde te vergezellen in een Essentie~Connectie workshop op een avond (of ander dagdeel van de dag) in Essentie~Connectie Circles
Maar je kunt hen ook ontmoeten in een eendaagse Essentie~Connectie (thema) workshop.

Hieronder kun je kennis maken met een paar Essentie~Connectie workshops.
Geplande workshops kun je vinden in de ESW agenda (al hebben Essentie~Connectie Circles doorgaans een eigen agenda).

Mocht je Jeroen en Gerlinde voor workshops willen uitnodigen in je spirituele vereniging of andere groep, wees welkom contact te maken. Voor de workshops die je hieronder kunt vinden, maar ook schrijven ze op aanvraag met liefde een passende workshop voor jouw spirituele groep of vereniging.

Avond of dagdeel workshops

Essentie~Connectie Circles

Vreugdevolle Essentie~Connectie workshop-reizen in een levendige afwisseling van Lichtwerk & Essentie~Connectie werk. Zowel persoonlijk als met de groep als geheel.

Maandelijks organiseert Esprit Soul Works™ op de vierde woensdag van de maand in Assen (en op aanvraag ook op locatie) een samenzijn om onze diversiteit in eenheid te ervaren.

In Essentie~Connectie Circles creëren Jeroen en Gerlinde Schilt samen met hun Essentie en Essentie~Connecties en de jouwe, een sprankelend Lichtveld om samen te reizen in de aangename frequentie van onze Essentie om onszelf én elkaar op nieuwe wijze te ontmoeten.

Lees verder… (volgt, in hercreatie – zie voor nu ESW oude website)

Eendaagse workshops

Essentie~Connectie workshopdagen

Vreugdevolle Essentie~Connectie workshopreizen in een levendige afwisseling van Lichtwerk & Essentie~Connectie werk. Zowel persoonlijk als met de groep als geheel.

Een hele dag toegewijd zijn aan jou. Een dag het Licht in jezelf extra te eren en te koesteren en de connectie met je Essentie krachtig gewaar te worden.
In deze eendaagse vreugdevolle Essentie~Connectie reis vanuit Jeroen en Gerlinde’s ruimte in Assen (en op uitnodiging op locatie), nodigen ze je uit voor een helend maar sprankelend samenzijn.

Op een Essentie~Connectie workshopdag reis je samen met Jeroen en Gerlinde, hun Essentie~Connecties*) en die van jou, in een heerlijke Essentie~Connectie flow in het omarmen van leven in een stroom van meer en meer welbevinden.

Het geheim van een opgewekt leven in de flow, is het overwegend in connectie zijn met de lichte frequentie van je Essentie*). Het intunen op dat deel dat we ook zijn, maar niet in ons aardse lijf geland is en in frequentie is en verblijft. Pure energievorm.
Jeroen en Gerlinde zien de mens als een prachtig aards hart, handen en voeten op aarde voor de Essentie. De mens als instrument voor het gronden van oneindige liefde in elke mogelijke vorm.
Een levendige connectie met je Essentie, werkt als een prachtig innerlijk kompas op je aardse reis in creatie en manifestatie.

Elke ontmoeting met Jeroen en Gerlinde is daarom doorweven met dit intentie-verlangen:
De connectie met een ieders Essentie kompas te leren-laten-zijn in het creëren van zijn of haar persoonlijke hemel op aarde én deze vreugdevol te delen met elkaar.

Tijdens de Essentie~Connectie dag werken Jeroen en Gerlinde samen met hun Essentie Connecties en de jouwe. Ze creëren een afwisselende mix in energie-, innerlijk sferen-, imaginatie en andere oefeningen en routines.
Actief luisteren en actief doen. Samen.
Samen met hen reis je door je fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichamen voor een nieuwe ontmoeting met je Essentie, zodat je je innerlijk Licht met meer vreugde, helderheid en kracht gaat leven.

Tijdens deze dag delen Jeroen en Gerlinde diverse hulpmiddelen om je aardse reis in creatie en manifestatie zo aangenaam mogelijk te bewandelen.

Deze ESW Essentie~Connectie workshopdag creërt de perfecte tijd en plek om je Essentie~Connectie helder en aanwezig te ervaren en deze rijkdom mee te nemen in elke dag.

Deelname

Eendaagse workshop
Deelname: € 69,-
Inclusief biologische vegetarische/veganistische maaltijdsoepen en lunch, thee en lekkers e.d.

Reis je mee in deze eendaagse Essentie~Connectie workshopreis toegewijd aan jou? Kijk voor data in de ESW agenda of e-mail alvast je interesse.

Voor deelname op locatie gelden andere tarieven (zie hieronder).

Deze workshops op locatie
Deze workshop wordt ook op uitnodiging op locatie gegeven.
Interesse? Wees welkom contact te maken.

Eendaagse thema workshops

ESW Essentie~Connectie thema workshop: Optimisme. Nu!
Leef de magnetische frequentie van optimisme

Wat je focus en aandacht heeft, dat leef je.

In de eendaagse Essentie~Connectie thema workshop ‘Optimisme. Nu!’ reis je samen met Jeroen en Gerlinde Schilt in de magnetische frequentie van optimisme.

Dit is de energie die hoort bij het leven van de connectie met je Essentie.
Dat deel van jou dat je ook bent maar pure positieve energie is en waarvoor wij handen, hart en voeten op aarde zijn. Een instrument voor het gronden van oneindige liefde in elke mogelijke vorm.

Het verlangen naar ons goed voelen over onszelf en ons leven, is krachtig en natuurlijk.
Als we ons niet bevinden in welbevinden, voelt dit als onnatuurlijk.
Innerlijk brengt dit frictie teweeg en een vraag naar anders, naar beter.

Het je telkens weer opnieuw leren buigen naar een positieve optimistische basis energie, met je focus op het willen zien en leven van de lichte kant van het leven; is een krachtige kracht op je reis in creatie en manifestatie.

Als je in de magnetische energie frequentie van optimisme bent, in connectie met je Essentie, dan zie je mogelijkheden waar je eerder misschien wel onmogelijkheden zag.
Dan voel je het wonder dat het leven is. Je bent in contact met hoop en vertrouwen in dit nu én voor de toekomst.

In deze eendaagse Essentie~Connectie thema workshop staat het levendig ervaren van de energie van optimisme centraal. De energie die van nature bij het leven van onze Essentie hoort.

Zonder een optimistisch gemoed, is het een grotere sprong de dingen in het leven te begroeten die we verlangen.
We neigen dan te blijven cirkelen in dat wat ongewenst maar bekend is.
Tijd om een cirkel als dit te doorbreken en te reiken naar nieuw!

In deze workshop ontmoet je jezelf in optimisme en niet alleen via luisteren, maar ook via actief doen. Samen.
Jeroen en Gerlinde creëren een afwisselende mix in energie- en frequentiewerk, imaginatie en visualisatie en oefeningen en routines. Zowel met een ieder persoonlijk aen met de groep als geheel.

De eendaagse Essentie~Connectie thema workshop ‘Optimisme nu!’ is een verrijkende workshop welke je leidt naar het meer en meer leven vanuit een vreugdevol gemoed en de mooie dingen ontmoetende die hierbij horen.

Deelname

Eendaagse workshop
Deelname via inschrijving.
Deelname: eur 69,-
Inclusief biologische vegetarische/veganistische maaltijdsoepen en lunch, thee en lekkers e.d.

Wil jij de magnetische energie van optimisme leven? Kijk voor data in de ESW agenda of e-mail alvast je interesse.

Voor deelname op locatie gelden andere tarieven (zie hieronder).

Deze workshop op locatie?
Deze workshop wordt ook op uitnodiging op locatie gegeven.
Interesse? Wees welkom contact te maken.

Testimonials van deelnemers

Karin: “En zo werd een gewone dag een heel bijzondere dag!”

Annet: “Zoveel vreugdevolle energie in beweging. Wat heb ik genoten!”

Michel: “Veel geleerd op de meest leuke wijze! Dit gaat me veel brengen.”

 

ESW Essentie~Connectie thema workshop: Heb jezelf lief
Zie jezelf en creëer een nieuw gelukkig-zijn

Zelfliefde is de sleutel naar een vreugdevol leven in de stroom van welbevinden!
Het je met een licht hart op lichtvoetige wijze voortbewegen in de Stroom van Leven.

De meeste mensen vinden het hebben van zelfliefde en zelfwaardering een goed idee.
Houden van jezelf.
Maar hoe?
Meestal vinden mensen dat ze eerst dit… dan dat… en dan nog meer moeten (…) voordat ze zichzelf het houden van zichzelf kunnen toestaan.
Zelfliefde is dan iets wat verdiend mag worden.

Maar…
Zelfliefde is niet de finish lijn, het is het startpunt!

Waarin vind jij nog dat je zelfliefde en waardering moet verdienen in plaats dat je weet dat het je geboorterecht is het te hebben?

Een van de belangrijkste routes naar gelukkig-zijn is het omarmen van jezelf in onvoorwaardelijke zelfliefde en zelfacceptatie.
Als je bereid bent jezelf waar te nemen vanuit je Essentie, dan kun je niets anders dan jezelf eren in elk moment. Wat je ook doet, denkt, voelt en gewaarwordt.

Zelfliefde is de basis van de enige echte belangrijke relatie die je in je leven hebt: de connectie met je Essentie*) en daarmee met de Bron, Al dat is en hiervan uit met jezelf; je persoonlijkheid op aarde.
De kracht en vreugde in alle andere relaties die je hebt, is gelijk aan de kracht en vreugde van deze relatie.

In de eendaagse Essentie~Connectie thema workshop ‘Heb Jezelf lief’, nemen Jeroen en Gerlinde je mee op reis naar het jezelf werkelijk leren zien en koesteren in het Licht van je Essentie; waar onvoorwaardelijke zelfliefde immer schijnt en uitnodigt tot meer en meer gelukkig-zijn.

In deze eendaagse workshop leiden Jeroen en Gerlinde je naar een nieuw niveau van jezelf liefhebben met al het moois dat hier als vanzelf uit voort vloeit.
Leven in liefde en zelfliefde gaat altijd samen met een hoger niveau van welbevinden en gelukkig-zijn.

Zoals gebruikelijk in hun workshop-stijl, ontmoet je jezelf niet alleen via luisteren, maar ook via actief doen. Samen.
Jeroen en Gerlinde creëren een afwisselende mix in energie- en frequentiewerk, imaginatie en visualisatie en oefeningen en routines. Zowel met een ieder persoonlijk als met de groep als geheel.

De eendaagse Essentie~Connectie thema workshop ‘Heb jezelf lief’ is een verrijkende workshop met diepgaande transformatieve aanreikingen die je leiden naar oneindig nieuwe ontmoetingen met jezelf.

Deelname

Eendaagse workshop
Deelname via inschrijving.
Deelname: eur 69,-
Inclusief biologische vegetarische/veganistische maaltijdsoepen en lunch, thee en lekkers e.d.

Ben jij bereid gelukkig te zijn? Jezelf volledig waar te gaan nemen door de ogen van liefde? Kijk voor data in de ESW agenda of e-mail alvast je interesse.

> Bij de eendaagse Essentie~Connectie thema workshop ‘Heb jezelf lief’ ontvang je de ESW Spiegel van Zelfliefde cadeau!

Voor deelname op locatie gelden andere tarieven (zie hieronder).

Deze workshop op locatie?
Deze workshop wordt ook op uitnodiging op locatie gegeven.
Interesse? Wees welkom contact te maken.

*) Jeroen en Gerlinde Schilt zien de Essentie als dat deel dat we ook zijn maar niet in ons aardse lijf geland is, maar in frequentie is en verblijft. Pure energievorm.
Zij zien de mens als een prachtig aards hart, handen en voeten op aarde voor zijn Essentie. Een instrument voor het gronden van oneindige liefde in elke mogelijke vorm.

En Essentie~Connecties? Zij die niet in dit hier en nu op aarde zijn, maar in de ‘hemelen’, frequentiesferen verblijven; zij vieren met ons het samenzijn met de intentie op de meest lichte wijze vreugdevolle vrijheid en expansie te creëren.

Meer lezen over de hier door hun gebruikte bewoordingen als Essentie, Essentie~Connecties? Klik hier en ga naar het ESW Essentie~Connectie stuff blog.

Openbaar vervoer
Voor het reizen naar Assen per openbaar vervoer verwijzen we je naar de 9292ov reisadvies site.
Voor de reis van het station naar ons adres kun je eventueel ook gebruik maken van de regio/trein-taxi.
Hierover kun je info vinden op de www.9292ov.nl site of kun je contact opnemen met de regiotaxi Noord Drenthe en Haren via telefoonnummer 0900-4002000 (lokaal tarief).

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top