bee-onlineDe website van Esprit Soul Works is in her-creatie.
Ondertussen blijven we bereikbaar voor sessies. Ook in deze bijzondere tijd.
Voor nu even enkel live online via de webcam en via de telefoonlijn.

Welkom bij Esprit Soul Works

esprit soul works

Als we onszelf belangrijk genoeg maken om vrijelijk mee te bewegen in de stroom van onze verlangens, dan openen we de deur voor het leven van dat wat we verlangen en expressie geeft aan ons uniek-zijn.

esprit soul works

Waar je je ook bevindt op jouw levensreis, iedere fase van leven en elk moment is het perfecte moment het mooiste van jezelf te gaan leven.
Laat Jeroen en Gerlinde Schilt voor even je kompas en springplank zijn naar wat-het-ook-is wat jij wilt voor jouw leven nu!

ESW

Privé sessies

Lees verder...

ESW

Workshops

Lees verder...

ESW

ESW blog

Welkom op het ESW Essentie~Connectie stuff blog!

ESW

Essentie~Connectie vraag

Heb je een persoonlijke vraag? Iedere vraag die in jou actief is en expressie geeft aan een verlangen meer te leven vanuit de verbinding met je Essentie, is (...) Lees verder...

ESW

Essentie ESW

ESW basisprincipes en begrippen Lees verder...

ESW

Over ESW

Over Jeroen en Gerlinde Schilt en hun werkwijze in de praktijk

“In essentie zijn wij heel. Er is niets mis met ons. Wij zijn heel. Compleet. Volledig. Altijd.
Wij kunnen ons wel om wat voor reden dan ook afkeren van onze levensstroom, waardoor wij een onvoldoende levens-doorstroom creëren.
Vanuit deze ‘mis-uitlijning’ met onze Essentie die puur allesomvattende energie-intelligentie is en de bron van onze levensstroom, kunnen we dan allerhande onplezierigheid ervaren.
Dit kan zich uiten op het emotionele, mentale, fysieke en ook spirituele niveau en is altijd de perfecte springplank naar beter. Méér. Meer welbevinden, meer flow, meer leven van onze natuurlijke staat van zijn die immer geworteld is in fijnheid.”

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top