bee-online

De website van Esprit Soul Works is in her-creatie.
Ondertussen blijven we bereikbaar voor sessies.
Ook in deze bijzondere tijd.
Voor nu even enkel live online via de webcam en via de telefoonlijn.

Welkom bij Esprit Soul Works™

esprit soul works

Als we onszelf belangrijk genoeg maken om vrijelijk mee te bewegen in de stroom van onze verlangens, dan openen we de deur voor het leven van dat wat we verlangen en expressie geeft aan ons uniek-zijn.

esprit soul works

Waar je je ook bevindt op jouw levensreis, iedere fase van leven en elk moment is het perfecte moment het mooiste van jezelf te gaan leven.
Laat Jeroen en Gerlinde Schilt voor even je kompas en springplank zijn naar wat-het-ook-is wat jij wilt voor jouw leven nu!

ESW

Privé-sessies Essentie~Connectie sessies

Sessies met aandacht voor elk niveau van mens-zijn: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek. Jeroen en Gerlinde Schilt wenden therapeutisch, counselend, coachend inzicht alsook hun healerschap en helderwaarnemend-zijn aan, zowel in woord als energiewerk. Lees verder...

ESW Relatie-sessies

Relatie-sessies

Sessies met relaties in de hoofdrol. Relaties met levenspartners, (groot-)ouders, kinderen, broers, zussen, verdere familie of andere belangrijke anderen zoals vrienden, vriendinnen of werk gerelateerde contacten met collega's en werkgevers. Lees verder...

ESW

Supervisie therapeuten

Sessies voor therapeuten. Mensen die met mensen werken. Therapeuten die in hun werk er niet alleen naar streven hun cliënten te begeleiden naar het leven van positieve verandering, maar ook weten dat zij zelf hierin voorbeeld zijn. Supervisie voor therapeuten beantwoordt het verlangen je eigen connectie met je Essentie verder te verlevendigen en geeft tevens ruimte casussen te overleggen van cliënten onder jouw hoede. Lees verder...

workshops

Workshops

Lees verder...

ess-conn-vraag

Essentie~Connectie vraag

Heb je een persoonlijke vraag? Iedere vraag die in jou actief is en expressie geeft aan een verlangen meer te leven vanuit de verbinding met je Essentie, is (...) Lees verder...

ESW

Over ESW

Over Jeroen en Gerlinde Schilt, werkwijze en ESW basisprincipes Lees verder...

“In essentie zijn wij heel. Er is niets mis met ons. Wij zijn heel. Compleet. Volledig. Altijd.
Wij kunnen ons wel om wat voor reden dan ook afkeren van onze levensstroom, waardoor wij een onvoldoende levens-doorstroom creëren.
Vanuit deze ‘mis-uitlijning’ met onze Essentie die puur allesomvattende energie-intelligentie is en de bron van onze levensstroom, kunnen we dan allerhande onplezierigheid ervaren.
Dit kan zich uiten op het emotionele, mentale, fysieke en ook spirituele niveau en is altijd de perfecte springplank naar beter. Méér. Meer welbevinden, meer flow, meer leven van onze natuurlijke staat van zijn die immer geworteld is in fijnheid.”

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top