Essentie~Connectie vraag

Heb je een Essentie~Connectie vraag?

Jeroen en Gerlinde Schilt genieten van de verbinding die zij leven met hun Essentie*) en Essentie~Connecties.
De contacten met hen die niet lijfelijk in dit hier en nu op aarde zijn maar vanuit de Sferen het samenzijn in het leven vieren met als doel expansie in vreugdevolle vrijheid.
Groei in bewustzijn op lichte wijze, immer verbonden met de weg van meest vreugdevol levensstromen. Lichtvoetig en met een open hart.

Via Jeroen en Gerlinde’s Essentie die in contact zijn met hun Essentie~Connecties en de jouwe, is het mogelijk een persoonlijke vraag te stellen. Via de telefoonlijn of per e-mail.

Essentie-Connctie vraag

Wat is een Essentie~Connectie vraag?

Iedere vraag die in jou actief is en expressie geeft aan je verlangen meer en meer te leven vanuit de vreugdevolle verbinding met je Essentie~frequentie, is een Essentie~Connectie vraag.

En… dit zijn niet echt toekomstvoorspellende vragen, ook al wenden Jeroen en Gerlinde hun helderwaarnemend-zijn wel aan.
De ‘toekomst’ weten in het nu, verandert het nu en daarmee al gauw de toekomst.
Wij zijn het die in elk moment de ‘toekomst’ schilderen en vormgeven middels onze verlangens en de keuzes die we in dit nu maken op weg naar een nieuw straks.

Een Essentie~Connectie vraag kan van alles zijn.
Misschien verlang je naar een meer helder en spiritueel open bewustzijn of heb je een vraag van praktische aard. Zoals: “Hoe ga ik om met het voortdurende verlangen van mijn kinderen naar computer spellen of hun mobiele telefoon?”.
Maar ook: “Wat kan ik doen nu ik me besef dat ik niet gelukkig ben met mijn werk?”. Of: “Ik verlang zo naar een partner maar lijk wel altijd alleen te zullen blijven”. Of, “Lijfelijk ben ik niet zo vitaal als ik zou willen, ik wil graag beter worden, maar hoe?”

Op een Essentie~Connectie vraag kan niet anders dan een bekrachtigend antwoord volgen.
De weg naar het leven van een meer jij gaat immer gepaard met een uitnodiging in elk moment een hoger niveau van welbevinden te willen leven.

Essentie~Connectie vragen via telefoon of e-mail

Telefonisch je vraag stellen? Maak contact voor het maken van een afspraak.
Per e-mail? Stuur je Essentie~Connectie vraag naar esw@espritsoulworks.com en zet in het onderwerp ‘Essentie Connectie vraag’.
Je ontvangt vervolgens een bevestiging met aangehechte nota plus vraag om betaling via iDeal (kijk bij de tarieven voor het tarief).
Zodra je betaling ontvangen is volgt binnen drie werkdagen Jeroen en Gerlinde’s reactie op je vraag.

*) Dat deel dat jij bent maar niet in je aardse lijf geland is maar in de Sferen is gebleven en blijft.
Als mens zijn wij voor onze Essentie het aardse hart, handen en voeten op aarde. Een instrument voor het gronden van oneindige liefde in elke mogelijke vorm.

Een ieder heeft zijn Essentie elk moment tot zijn beschikking om in samenspel het leven hier op aarde in een vreugdevolle flow te leven.
Als we ons goed voelen, stromen we mee in de Essentie~frequentie flow.
Voelen we ons niet goed, dan zijn we even afgebogen van onze Essentie bij het creëren van een volgend nu- moment, en is het tijd te centreren in ons zelf.

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top