ESW Testimonials

Iedere keer zie ik weer uit naar Essentie~Connectie Circles. De energie, de liefdevolheid alom.
De healing van Jeroen en Gerlinde aan het begin welke zij ‘even poetsen’ noemen, verbinden mij weer voor een maand met mij zelf. Ik ben hun enorm dankbaar voor de taak die zij zo liefdevol en vreugdevol met ons delen.
~ Liefdevolle groet, Agnes ~ESW
Zo’n twee jaar geleden ontving ik een Healing flow van Jeroen en Gerlinde. In die tijd deed ik mijn uiterste best een eigen bedrijf te beginnen en had niet zoveel succes. Eigenlijk moest ik de deur al snel sluiten.
Door de Healing flow is alles veranderd. Meteen na de eerste sessie gingen mensen mij bellen en geleidelijk aan vulde mijn agenda zich. Ik stroom nu zelf en daardoor kon mijn bedrijf ook gaan stromen.
Nu twee jaar later kan ik eerlijk zeggen dat mijn bedrijf uitgegroeid is tot een succesvolle onderneming welke me volledig voorziet in mijn levensonderhoud. Ik voel met trots en blij met wat ik doe en ben Jeroen en Gerlinde dankbaar voor wat zij voor mij en mijn gezin betekend hebben.
~ Marloes ~ESW

De Essentie~Connectie Circles zijn voor mij iedere maand weer een thuiskomen. Steeds dichter kom ik bij mezelf en tegelijkertijd ook bij anderen. Ik ben blij met de aanreikingen, groei en heling die de Circles mij brengen.

ESW
Voor mijn eerste healingsessie voelde ik me niet goed in mijn leven en in mij zelf. Het lukte me niet verwardheid los te laten en mijn focus te gebruiken om het beter te maken. Ik leefde meer op automatische piloot en was niet echt aanwezig in mijn leven.

ESW
Jeroen en Gerlinde hebben mij alleen al door hun aanwezigheid enorm geholpen mij te verbinden met wat zij mijn Essentie noemen. Er waren dingen in mij van nu en andere tijden die dit bemoeilijkten. Nu dit verdwenen is en ik via Jeroen en Gerlinde telkens zo goed voelde hoe verbinding voelt, heb ik altijd een focuspunt en is mijn leven helemaal ten positieve veranderd.
~ Hendrik ~

ESW

De warmte en kracht die ik elke keer weer ervaar tijdens de Healing & Ascension workshops neem ik naar huis en gronden zich steeds meer in mijn hele zijn. Mijn leven is grondig ten positieve veranderd. Ik voel me veel meer in de ‘flow’. Alle puzzelstukjes van mijn leven lijken ineens in elkaar te passen.
~ Diana ~

ESW

Sinds ik een healing van Jeroen en Gerlinde kreeg is alles anders. In situaties die me gewoonlijk van de wijs brachten reageer ik nu zo anders vanuit kracht en een ontspannen-zijn dat mijn omgeving er even aan moest wennen. Ook kom ik graag op de Healing & Ascension workshops. Ik vindt ze heel fijn en vreugdevol ondanks dat ze diep gaan. De technieken die ik leer pas ik elke dag toe en voel me steeds meer blij. Mijn zelfliefde groeit! Blij ben ik dat jullie er zijn.
~ Caroline ~

ESW
De Healing flow heeft me zoveel gebracht. Ik was op een punt aangekomen dat ik mijn lichaam stop zei tegen mijn gewone leven en ik mezelf voorrang moest geven in een soort van nieuwe geboorte.
Jeroen en Gerlinde hebben mij zo perfect hierin begeleid. Het protocol vroeg veel van mij op alle mogelijke manieren maar ik heb het mezelf gegeven. Het perfecte cadeau op het juiste moment in mijn leven.
Ik kan eindelijk en misschien wel voor het eerst in mijn leven echt verder.
~ Linda ~

ESW
Ik ervaar de sessies van Jeroen en Gerlinde als een groot wonder. De dingen die zij ‘weten’ over mij en met mij delen, de energie die zij in mij en in mijn energieveld laten stromen is zo verbonden met Thuis. Daardoor voel ik mij meer thuis in mij zelf en weet ik beter hoe ik het mij thuis kan maken in mijn leven.
~ Dorinda ~

ESW
Ik voel mij altijd zo welkom als ik naar Jeroen en Gerlinde ga (al kies ik soms ook voor een sessie per telefoon).
Wat ik zo bijzonder vind is dat ze zoveel weten over van alles. Dat ze hun paranormale gaven en kennis gebruiken om me te helpen op ieder vlak. Of dit nu over energieblokkades, gevoelens gaat, lichamelijke klachten, of over voeding, supplementen of en natuurgeneesmiddelen enzo. Ook de oefeningen die ik van hun krijg ervaar ik als heel ondersteunend.
~ Marieke ~

ESW
Het samen zijn ervaar ik als liefdevol en respectvol wat mij veel vertrouwen geeft. Hierbij is het uitwisselen van energieën en innerlijke bewustwording een prettige ervaring.
De healing workshops nodigen mij uit om op verschillende wijze energie te ervaren waar bewust gewerkt wordt aan een goede gronding en het innerlijk zijn.
Het maakt mij een mooier, bewuster, liefdevoller en zachter mens.
~ Harte groet, Silvia ~

ESW
Toen ik mijn leven ervaarde als een grote storm was een omhelzing van Jeroen en Gerlinde al zo bijzonder dat ze me zo verbonden met wie ik ben en de pijn in mijn lichaam verdween.
~ Ellen ~

ESW
Tijdens een eerste healing bij Jeroen en Gerlinde had ik een bijzondere ervaring, ik voelde en hoorde de energie als wind om me heen waaien..
Heel bijzonder, krachtig, intens en zuiver. Het gaf dankbaarheid en bracht veel mooie ervaringen met zich mee.. Er gebeuren bijzonder mooie dingen in mijn leven, juist op en rondom die dagen van healing en ook voor en tijdens de groepshealingen.
Ik leef meer en meer vanuit mijn eigen kracht, kan in liefde loslaten wat mijn Zelf niet meer dient, dankbaar genieten van alle moois wat op mijn pad komt.
In mijn werk en privé geef en ontvang ik meer en meer liefde en succes. Dit alles stemt dankbaar.
~ Een harte-groet, Ria ~

ESW
Ik merk vaak dat ik een ‘aha’ moment heb op jullie avonden, dus op dat moment kennis vergaar. En ook mijn gevoel voor energie oppikken en voelen word groter en duidelijker. Beperkte gedachten uit het verleden en energie blokkades lossen op. Mijn geheel nu en ascensie naar de toekomst groeit.
Alles word een beetje duidelijker in deze verwarrende wereld. En het voelt goed om samen in een groep dit mee te maken.
~ Een Harte Groet, Richard ~

ESW
Zoveel liefde circuleert op de Essentie~Connectie Circles workshops dat het soms wennen is en overgave vraagt om het helemaal te kunnen ontvangen. Eenmaal geland in overgave is het zo fantastisch om te ervaren!

ESW
De Healing & Ascension avonden geven mij vreugde, inzicht en groei. De energie die ik voel in de groep, in verbinding met het goddelijke en alle energieën die aanwezig zijn in het Universum, maken dat ik er iedere keer met een rijk en vol gevoel weg kom.
~ Met een hartegroet van Joke ~

ESW
Hoewel ik eigenlijk nooit een aanbeveling geef voor werkers op spiritueel gebied, nu toch na lang twijfelen mijn gedachten over Jeroen en Gerlinde.
Ik ben na 40 jaar met dit werk bezig te zijn zeer kritisch geworden als supergevoelig medium, en volg daarom al 20 jaar geen enkele beurs meer omdat ik enkel jaloezie voelde onder de mediums.
Er was een beurs in Roden en ik voelde na ruim 20 jaar een sterke dwang om daar te gaan kijken.
Toen ik Jeroen en Gerlinde ontmoette in Roden voelde ik mij steeds naar hun stand toegetrokken, er was iets dat mij het gevoel gaf dat het geen poeha en opgeblazen show was wat zij brachten en dat ik eindelijk mijn gelijken had gevonden.
De eerste avond dat ik bij ze in Assen kwam moest ik bij binnenkomst even wennen, zoveel energie en liefde voelde ik op mij af komen.
Sinds die avond ben ik nog steeds graag bij hen, ik heb het gevoel “thuis” te komen. Ik voel mij omringd door de onvoorwaardelijke liefde die ik zolang gemist had. Ik ben blij hen ontmoet te hebben na vele jaren zoeken naar echte, eerlijke mensen zonder show en poespas, geen geldwolven die enorme bedragen vragen voor gebakken lucht.
Ik durf hen met een gerust hart aan te bevelen (en mijn eisen zijn zeer hoog).
Ook U hebt het recht om gelukkig te zijn, en zij zullen U goed helpen om door zeer moeilijke perioden te komen in deze tijd van zeer snelle evolutie en veranderingen.
Liefde, licht en kracht en …… veel wijsheid toegewenst,
~ Herman Wortelboer ~

ESW
Jeroen en Gerlinde zijn wondervolle, warme en integere mensen en je bent er zeker in goede handen. De healingen die ze geven zijn liefdevol, raak en helpen je keuzes te maken die bij je ‘echte’ ik passen. Zo kom je snel weer ‘on track’!
~ Liefs, Claar ~

ESW
Wil jullie heel erg bedanken voor wat jullie beiden voor mij hebben gedaan zodat uiteindelijk mijn vleugels durf uit te slaan en ben gaan leven!
~ Vriendelijke groet en ongetwijfeld weer tot ziens, Emile ~

ESW
Bedankt voor alles. Ik ben heel erg blij dat jullie beiden heb mogen leren kennen, jullie brengen licht en inzicht in mijn leven en daar ben ik jullie heel dankbaar voor.
~ Lieve groetjes van Angel en mij ~

ESW
Hallo Jeroen en Gerlinde,
Hartelijk dank voor jullie healing afgelopen woensdag!

Ik waardeer jullie:
inzet,
toewijding,
energie,
discipline,
onvoorwaardelijke liefde,
respect,
optimisme,
positiviteit,
vindingrijkheid,
zorgvuldigheid,
jullie goede coachings- en communicatievaardigheden
en niet te vergeten jullie humor!

Ik ben jullie dankbaar!

~ Hartegroet, Bianca ~

ESW

Ook een testimonial delen? Wees welkom dit te doen via de contactpagina

error: Sorry....
Scroll to Top