Portaalpagina ESW privé-sessies

In Assen, op locatie en op afstand via telefoonlijn of webcam ontmoeting

Meer informatie over de werkwijze van Jeroen en Gerlinde? Kijk bij ‘Over ESW’ in het menu hierboven.

Mocht je Jeroen en Gerlinde voor privé-sessies willen uitnodigen in je spirituele vereniging of andere groep, wees welkom contact te maken.

Essentie~Connectie sessies en flows

Essentie~Connectie sessies & Essentie~Connectie flow(+)
Meer voluit leven vanuit je Essentie?
Vanuit de vreugdevolle stroom van je uniek-zijn met bijbehorende kracht en gaven?
Verlang je naar beter? Naar meer. Anders? Leven met een hoofletter? Meer vitaliteit, meer vreugde, overvloed, meer leven vanuit je Essentie frequentie? Meer ruimte voor jou?

Jeroen en Gerlinde Schilt reizen samen met hun Essentie~Connecties, met liefde mee op jouw pad van creatie op weg naar meer vreugdevol leven in vervulling.
Lees verder… (volgt, in hercreatie – zie voor nu ESW oude website)

Essentie~Connectie intensief
In één dagdeel met follow-up het contact met je Essentie en zelf op aarde hernieuwen en je verbinden met innerlijke kracht en leven in vervulling.

Een intensieve ontmoeting met Jeroen en Gerlinde Schilt.
Een levendige afwisseling van o.a. gesprek, lichaamsgewaarwording, imaginatiewerk, creativiteit en energiewerk, met als doel gewenste verandering in beweging te zetten en te gronden.
Lees verder… (volgt, in hercreatie – zie voor nu ESW oude website)

coaching counseling sessies

Coaching & Counseling sessies
Vanuit hun therapeut en helderwaarnemend-zijn fungeren Jeroen en Gerlinde als inspirerende vreugdevolle gidsen in transformatief Essentie~Connectie werk.

Soms kan het fijn zijn in een spiegelend gesprek een luisterend oor te vinden om even ‘gereset’ te worden vanuit een ongewenste situatie naar één die onze Essentie viert.
Lees verder…(volgt, in hercreatie – zie voor nu ESW oude website)

op afstand banner

Energetische ondersteuning, Essentie~Connectie tune-ups op afstand over een bepaalde tijd of tijdstip
Individueel afgestemd, voel je vrij contact te maken.
Voor mensen die zo nu en dan een Essentie~Connectie sessie ontvangen is het mogelijk om op maandagen, woensdagen en/of vrijdagen (zonder telefoonverbinding) extra energetische ondersteuning op afstand te ontvangen voor eur 7,50 per keer. Afspraken vanaf drie keer.
EOA kun je zien als een ‘tune-up’ in de frequentie van je Essentie waarbij Jeroen en Gerlinde energie afvloeien en je extra gronden in je Essentie~Connectie.
Ook is het mogelijk EOA aan te vragen op speciale momenten of gelegenheden waarin wat extra ondersteuning gewenst wordt.

telefoonvraag

Heb je een Essentie Connectie vraag?
Jeroen en Gerlinde Schilt genieten van de verbinding die zij leven met hun Essentie*) en Essentie Connecties.
De contacten met hen die niet lijfelijk in dit hier en nu op aarde zijn maar vanuit de Sferen het samenzijn in het leven vieren met als doel expansie in vreugdevolle vrijheid en vreugde. Groei in bewustzijn op lichte wijze, immer verbonden met de weg van meest vreugdevol levensstromen. Lichtvoetig en met een open hart.

Via Jeroen en Gerlinde’s Essentie*) die in contact zijn met hun Essentie Connecties en de jouwe, is het mogelijk een persoonlijke vraag te stellen.
Lees verder…(volgt, in hercreatie – zie voor nu ESW oude website)

werkwijze

Openbaar vervoer
Voor het reizen naar Assen per openbaar vervoer verwijzen we je naar de 9292ov reisadvies site.
Voor de reis van het station naar ons adres kun je eventueel ook gebruik maken van de regio/trein-taxi.
Hierover kun je info vinden op de www.9292ov.nl site of kun je contact opnemen met de regiotaxi Noord Drenthe en Haren via telefoonnummer 0900-4002000 (lokaal tarief).

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top