ESW Lichtbericht: Over de magnetische frequentie van optimisme

Share

Esprit Soul Works

Esprit Soul Works™ Lichtbericht
 ~ Nog een paar ESW workshops dit jaar: Heb jezelf lief in 21 dagen! ~ ESW Eendaagse Essentie~Connectie workshop: Optimisme nu! ~ Circles of Oneness ~

Esprit Soul Works™ Lichtbericht

Vergezel je ons in de laatste ESW workshops van dit najaar?

Woensdagavond 23 november a.s. (Assen)
Maandelijkse vreugdevolle Essentie~Connectie workshop-reizen:
Circles of Oneness

Zaterdag 26 november a.s. (Assen)
ESW eendaagse workshop met follow-up workshop middag:
Heb jezelf lief in 21 dagen!

Zaterdag 10 december a.s. (Assen)
Eendaagse ESW Essentie~Connectie workshop:
Optimisme nu!

Woensdagavond 21 december a.s. (Assen)
Maandelijkse vreugdevolle Essentie~Connectie workshopreizen:
Circles of Oneness

heart

Over de magnetische frequentie van optimisme en leven in de Stroom van Welbevinden

Zie jezelf; focus, kies je frequentie en creëer een nieuw gelukkig-zijn!St. Maarten

Zelfliefde en onze focus is de sleutel naar een vreugdevol leven in de Stroom van Welbevinden! Het opent het leven van onbeperkte mogelijkheden en je met een licht hart op lichtvoetige wijze voortbewegen in de Stroom van Leven.

Deze week vieren we met de kinderen Sint-Maarten. Het Lichtfeest ter herinnering aan het Licht dat we in essentie zijn. En nog even, en het is alweer Kerst. Winkels kleuren rijkelijk tot kerstlandschappen met een overvloed aan stralende lichtjes in allerlei kleurrijke lichttinten.

Al die stralendheid is een gemanifesteerde expressie van het Licht dat we zelf zijn.
Alles is energie. Wij ook. En zo stralen we ieder moment een frequentie uit behorende bij dat wat we in het moment denken en voelen.
En… al zouden we het soms niet willen als we ons niet fijn voelen, in dit frequentie~universum co-creëren en manifesteren we dat wat we uitstralen.
Energie vindt altijd een connectie met dezelfde energie en… dat is een goed iets! Met onze focus op telkens wat beter denken en daarmee voelen, creëren we telkens wat meer van dat wat we willen.

Magnetisch!

Een van de meest magnetische energie frequenties die bij onze Essentie hoort (dat deel van ons waarvoor we hart, handen en voeten op aarde zijn) en welke we kunnen uitstralen, is die van zelfliefde en optimisme.
Het in zelfliefde zijn baant de weg te willen kiezen voor het werkelijk willen leven in optimisme. Fijnheid. Welbevinden. Het je willen begeven in de Stroom van Leven op weg naar beter en beter voelen en… daarmee beter creëren.

Dit verhoogt ons bewustzijn telkens opnieuw naar zo’n magnetische resonantie! Het is een prachtige energie klank van aantrekking.
Wanneer je jezelf lief hebt en de energie van optimisme op weg naar steeds meer welbevinden eigen maakt, kies je je te focussen op het positieve potentieel van je leven. Mogelijkheden. Ongekende, prachtige, overvloedige mogelijkheden om je leven mee te kleuren.

Dit betekent overigens niet dat je enkel in ‘glorie halleluja’ leeft, maar dat je soms door donkere wolken heen jezelf via boosheid leidt, naar net iets meer opluchting in je gemoed.
En dit opent altijd de deur naar beter.
Leven in zelfliefde en optimisme richt je op het leven in vreugdevolle vrijheid. Een heldere waarneming, aanwezig-zijn in elk nu met een krachtige fysieke lijfelijkheid.

Wat je focus en aandacht heeft, dat leef je.

Als je in deze frequentie leeft van hernieuwde focus op jou en alle wonderen van het leven, het wonder dat het Leven is, dan opent zich steeds meer de glorie van fijnheid die je in ieder moment kunt ervaren door je bewust-zijn erop te richten. Op fijne ervaringen die je kunt hebben en hebt. Toekomst én in dit nu.
Dan wordt alles anders. Ten positieve.


Oefening: Neem een optimisme pauze!

Op die momenten dat je voelt dat je gemoed dipt, stop je bezigheid en neem een optimisme pauze. Adem… glimlach… en denk aan iets of iemand waarvan je houdt. Een herinnering waaraan je met vreugde terugdenkt, een metgezel in het leven, een plek, een bezigheid welke je met een vreugdevol hart doet…

Dit brengt de energie van vreugde in het nu-moment en shift je energie.
Hervat niet eerder je gewone bezigheid totdat je van top tot teen glimlacht en tintelt.
Breng vreugdevolle energie in het moment en adem het in. Weef het in je energie.
De vreugde die je gewaar wordt creëert meer vreugde. Verblijf zo lang mogelijk in deze frequentie.Reis je mee in de ESW Essentie~Connectie workshops?

De energie van zelfliefde, optimisme en daarmee het leven van meer en meer welbevinden is heerlijk. Het creëert niets dan zegeningen.
Alle ESW workshops leiden je naar dat wat het antwoord is op elke vraag: het meer en meer leven van je Essentie~Connectie. Vanuit deze verbinding leven verbindt met alles wat je bent en alles wat je verlangt.

Dus wees welkom ons dit najaar te vergezellen voor de laatste twee eendaagse workshops van dit jaar en mocht je daarbij vaker met ons willen reizen in de energie van al wat mooi is, wees welkom ons ook te vergezellen in Circles of Oneness.
De maandelijkse Circles of Oneness zijn prachtige Essentie~Connectie workshops om jezelf meer en meer te gronden in je Essentie frequentie. In de jij die je werkelijk bent én samen Licht te delen in een fijn samenzijn.

Wees welkom je in te schrijven voor de laatste hieronder zometeen wat verder omschreven ESW workshops van dit jaar.
We ontmoeten je graag!

>>Voor de eendaagse zaterdagworkshops is een pendel mogelijk van het station Assen<<<

 

Workshop Heb jezelf lief!


ESW Essentie~Connectie workshop: zaterdag 26 november a.s.

Heb Jezelf Lief in 21 Dagen!

Eendaagse workshop, 21 dagen routine voor jezelf en follow-up workshopmiddag samen (in januari) 

Ben jij bereid gelukkig te zijn? Jezelf volledig waar te gaan nemen door de ogen van liefde?

Zelfliefde is de basis van de enige echte belangrijke relatie die je in je leven hebt: De verbinding met je Essentie en daarmee met de Bron, Al dat is en hiervan uit met jezelf; je persoonlijkheid op aarde.
De kracht van alle andere relaties die je hebt, is gelijk aan de kracht van de basis van deze relatie.

Zelfliefde is het in verwondering zijn met Jou, met jouw bestaan in dit hier en nu.
Zelfliefde is de bereidheid jezelf ieder moment opnieuw door de ogen te willen zien van Liefde. Ongeacht wat er in dit nu gebeurt.
Het is jezelf omarmen zoals je bent. Het lichte in jou en dat wat nog licht behoeft.
Het is het weten dat de echte Jij voorbij gaat aan de realiteit van de fysieke werkelijkheid.

In de eendaagse ESW workshop: Heb Jezelf Lief in 21 Dagen! nemen we je mee op reis naar het jezelf werkelijk leren zien en koesteren in het Licht van je Essentie waar onvoorwaardelijke zelfliefde immer schijnt en uitnodigt tot gelukkig-zijn.

Je krijgt van ons de handleiding aangereikt je huidige niveau van zelfliefde en zelfacceptatie te verhogen en te ervaren wat het is jezelf werkelijk lief te hebben. Te leven in liefde en zelfliefde en een hoger niveau van gelukkig-zijn.

In deze workshop ontmoet je jezelf niet alleen via luisteren, maar ook via actief doen en energetisch oefenwerk.
We doen Essentie~Connectie werk met een ieder persoonlijk en de groep als geheel.
Aan het einde van de workshopdag krijg je een praktische routine op papier mee naar huis waar je de komende 21 dagen mee aan de slag kunt.
Na ongeveer een viertal weken volgt een middag samenzijn in een follow-up workshop.

De Workshop Heb jezelf lief in 21 dagen! is een verrijkende workshop met een diepgaand transformatief programma welke je leidt naar nieuwe ontmoetingen met jezelf.

Wil jij Waarheid leren kennen over jou?Spiegel van Zelfliefde

Schrijf je spoedig in! Er is beperkt ruimte; we reizen in een aangename niet al te grote groep.

Wanneer?
Zaterdag 26 november a.s. van 10.30 – 17.30 uur (welkom vanaf 10.00 uur voor thee en Clearing & Cleaning)

Deelname:
Via inschrijving.
Eendaagse workshop plus follow-up middag. Inclusief 21 dagen routine. Een gedrukte routine welke je leidt naar het omarmen van jezelf in zelfliefde én de ESW Spiegel van Zelfliefde cadeau.
Inclusief biologische veganistische lunch (maaltijdsoepen), thee e.d. op de workshopdagen.
eur 133,- of eur 119,- *) incl. 21% BTW

*) Korting bij inschrijven vóór woensdag 16 november a.s.
Voor de snelle ‘ja-tegen-zichzelf-zeggers’ geldt een ‘early bird’ korting.
Schrijf je vóór aankomende woensdag, 16 november a.s. in en je deelname voor het hele programma is
eur 119,-

Deze workshop op locatie?

Deze workshop wordt ook op uitnodiging op locatie gegeven.
Interesse? Wees welkom contact te maken.

Ieder moment waarin we verkiezen te zijn in liefde en lief te hebben, versterken we de frequentie van liefde en voeden we onze zelfliefde.
Zo stappen we met een open hart voor onszelf én de wereld in de vreugdevolle overvloedige stroom van welbevinden! 

Optimisme


ESW Essentie~Connectie Workshop: zaterdag 10 december a.s.

Optimisme nu!

Eendaagse workshop

Wat je focus en aandacht heeft, dat leef je. 

In de eendaagse ESW Essentie~Connectie workshop: Optimisme nu! reizen we samen in de magnetische frequentie van optimisme.
Ons verlangen naar ons goed voelen over onszelf en ons leven, is krachtig.
Als we ons niet bevinden in welbevinden voelt dit als onnatuurlijk. Innerlijk brengt dit frictie in beweging en een vraag om anders. Beter.

En… onze onplezierige emoties verhalen hierover.
Ze vertellen dat de situatie die zich aan het ontvouwen is of ontvouwen heeft, niet passen bij het leven van onze Essentie~Connectie en het tijd is onszelf te begeleiden naar het leven van de lichte frequentie van onze Essentie.

In deze eendaagse Essentie~Connectie workshop staat het levendig waarnemen van de energie van optimisme centraal. De energie die van nature bij het leven van onze Essentie hoort.

Zonder een optimistisch gemoed (wat betekent dat in ons een verlangen wakker is dat ons telkens uitnodigd tot het uitreiken naar het iets beter willen voelen), is het een grotere sprong de dingen in het leven te begroeten die we verlangen.
We neigen dan te blijven cirkelen in dat wat ongewenst maar bekend is.
Tijd om een cirkel als dit te doorbreken en te reiken naar nieuw!

In deze workshop ontmoet je jezelf in optimisme en niet alleen via luisteren, maar ook via actief doen en energetisch oefenwerk.
We doen Essentie~Connectie werk met een ieder persoonlijk en de groep als geheel.

De eendaagse Essentie~Connectie workshop ‘Optimisme nu!’ is een verrijkende workshop welke je leidt naar het meer en meer leven vanuit een vreugdevol gemoed en de mooie dingen ontmoetende die hierbij horen.

Wil jij de magnetische energie van optimisme leven?

Schrijf je spoedig in! Er is beperkt ruimte; we reizen in een aangename niet al te grote groep.

Wanneer?
Zaterdag 10 december a.s. van 10.30 – 17.30 uur (welkom vanaf 10.00 uur voor thee en Clearing & Cleaning)

Deelname:
Via inschrijving.
Eendaagse workshop inclusief biologische veganistische lunch (maaltijdsoepen), thee e.d. op de workshopdagen.
eur 87,- *) incl. 21% BTW

*) Korting bij inschrijven vóór woensdag 16 november a.s.
Voor de snelle ‘ja-tegen-optimisme-zeggers’ geldt een ‘early bird’ korting.
Schrijf je vóór aankomende woensdag, 16 november a.s. in en je deelname is eur 77,-

Deze workshop op locatie?
Deze workshop wordt ook op uitnodiging op locatie gegeven.
Interesse? Wees welkom contact te maken.

hartlogo

In Assen: Woensdag 23 november en 21 december a.s.

Circles of Oneness

Oneness

Vreugdevolle Essentie~Connectie workshopreizen in een levendige afwisseling van Lichtwerk & healingwerk. Zowel persoonlijk als met de groep als geheel.

Een samenzijn om vreugdevol één te zijn in Licht, Liefde en Heelheid.
In Circles of Oneness vieren we ons één-zijn en verblijf op aarde en nodigen we ons Essentie Zelf uit zich krachtig in elk nu-moment te gronden.
We doen Lichtwerk ter heling van onszelf, de ander en al wat leeft, zodat we als Lichtwevers de Liefde in onszelf en in een ieder helpen gronden en ontwaken.

Circles of Oneness Kringen van Samenzijn in Eenheid, zorgen ervoor dat we met hiernieuwde kracht en verbinding met ons aardse én hemelse Zelf, ons dagelijks leven met een open hart omarmen.

> Circles of Oneness zijn vrijblijvend en los bij te wonen, maar inschrijven is wel nodig <

Vergezel ons in Circles of Oneness!
Bijwonen via inschrijving; e-mail Esprit Soul Works™ esw@espritsoulworks.com
Deelname in Assen: € 17,-; Kennismaken (eerste keer) € 10,-

heartlogo

Kijk voor meer informatie over privé-sessies (Essentie~Connectie sessies) in Assen en op afstand (telefoonlijn), workshop data en/of testimonials en meer op www.espritsoulworks.com

Vragen? Wees welkom contact te maken.
Een hartegroet,
namen

© Esprit Soul Works™
Overname van (gedeeltelijke) tekst is enkel toegestaan met toestemming van Esprit Soul Works™ en met vermelding en verwijzing van de bron en opname van een link naar www.espritsoulworks.com

 

 

Volg ons via..

error: Sorry....
Scroll to Top