Essentie~Connectie Circles

Essentie~Connectie Circles óók op locatie
Vreugdevolle Essentie~Connectie workshop-reizen in een levendige afwisseling van Lichtwerk & Essentie~Connectie werk. Zowel persoonlijk als met de groep als geheel.

Om de maand organiseert Esprit Soul Works™ op de vierde woensdag van de maand in Assen (en op aanvraag ook op locatie) een samenzijn om onze diversiteit in eenheid te ervaren.

In Essentie~Connectie Circles creëren Jeroen en Gerlinde Schilt samen met hun Essentie en Essentie~Connecties*), een sprankelend Lichtveld om samen met een groep te reizen in de aangename frequentie van je Essentie; voor een nieuwe ontmoeting met jezelf én elkaar.

In Essentie~Connectie Circles vieren we ons één-zijn en verblijf op aarde.
In een aangename groep reis je in een heerlijke Essentie~frequentie flow in het omarmen van leven in meer en meer welbevinden.

In deze tijd waarin veel mensen innerlijke chaos en onplezierigheid ervaren en vaak verbondenheid missen, met zichzelf én elkaar, zijn Essentie~Connectie Circles als een Lichtbaken die ons telkens weer Thuis in ons Zelf brengt. In Oneness met anderen, onze omgeving en de bron van Al dat Is.

Jeroen en Gerlinde verzorgen deze avonden een levendige afwisseling van Lichtwerk & Essentie~Connectie werk. Actief luisteren en actief doen. Samen.

Essentie~Connectie Circles dragen ertoe bij dat we de connectie met onze Essentie in elke dag vieren!

Essentie~Connectie Circles zijn los te vergezellen, maar inschrijven is wel nodig.

Wil je erbij zijn? Kijk voor data in de ESW agenda

Bijwonen via inschrijving
Kennismaking (eerste keer): € 12,50 inclusief btw| normaal tarief € 17,- inclusief btw| bij meebrengen van introduc(é)ees € 12,50 inclusief btw

Voor deelname op locatie gelden andere tarieven (zie hieronder).

Essentie~Connectie Circles in jouw woonplaats of omgeving?
We verwelkomen je graag op een van de Essentie~Connectie Circles. In Assen óf nodig ons uit op een door jou gekozen locatie en eigen groep.
Heb je geen groep, locatie maar wel interesse in het bijwonen van Essentie~Connectie Circles in jouw woonplek of omgeving? Laat het ons weten.
Als er voldoende mensen uit een omgeving belangstellend zijn, creëren wij een groep en plek.

* In een paar plaatsen wordt gekeken of er een Essentie~Connectie Circles gevormd kan worden voor een samenzijn eens per maand of om de maand. Voel je je uitgenodigd hierbij te zijn? Schrijf je alvast vrijblijvend in; we zien ernaar uit je te ontmoeten.

Essentie~Connectie Circles worden ook op uitnodiging op locatie gegeven.
Interesse? Wees welkom contact te maken.

Testimonials

De Essentie~Connectie Circles zijn voor mij als een sneltrein die me iedere keer weer regelrecht naar mijn hart brengt!

Zoveel liefde circuleert op de Essentie~Connectie Circles workshops dat het soms wennen is en overgave vraagt om het helemaal te kunnen ontvangen. Eenmaal geland in overgave is het zo fantastisch om te ervaren!

Iedere maand zie ik weer uit naar een nieuw samenzijn in de Essentie~Connectie Circles!

Steeds dichter kom ik bij mezelf en tegelijkertijd ook bij anderen. Ik ben blij met de aanreikingen, groei en heling die de Circles mij brengen.

Openbaar vervoer
Voor het reizen naar Assen per openbaar vervoer verwijzen we je naar de 9292ov reisadvies site.
Voor de reis van het station naar ons adres kun je eventueel ook gebruik maken van de regio/trein-taxi.
Hierover kun je info vinden op de www.9292ov.nl site of kun je contact opnemen met de regiotaxi Noord Drenthe en Haren via telefoonnummer 0900-4002000 (lokaal tarief).

Essentie en Essentie~Connecties?
*)Jeroen en Gerlinde Schilt zien de Essentie als dat deel dat we ook zijn maar niet in ons aardse lijf geland is, maar in frequentie is en verblijft. Pure energievorm.
Zij zien de mens als een prachtig aards hart, handen en voeten op aarde voor zijn Essentie. Een instrument voor het gronden van oneindige liefde in elke mogelijke vorm.

En Essentie~Connecties? Zij die niet in dit hier en nu op aarde zijn, maar in de ‘hemelen’, frequentiesferen verblijven; zij vieren met ons het samenzijn met de intentie op de meest lichte wijze vreugdevolle vrijheid en expansie te creëren.

terug naar boven

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top