Essentie Connecties: Het enige wat werkelijk Waarheid is, is Licht

Share

Lichtstralen schijnen in lichte tinten naar aarde. Hemels goud-geel, zacht roze, lente groen en licht violet in een basis van hemels-Mariablauw, omhuld in een sprankelend lichtend wit. Het Licht van Bewustzijn bereikt de aarde.
Geen enkel grid, geen enkele gedachte, geen enkel bewustzijn is bij machte hier tegenwicht aan te bieden. De Lichtrilling, de resonantie van het aarde-bewustzijn is in volheid ontvankelijk voor enkel dit. Dit is wat de aarde doet bewegen. Dit is wat de aarde en de mensheid verlicht. Zij is niet ontvankelijk voor het andere om haar koers van bewustzijn te beïnvloeden. Vreugdevol neemt zij afscheid van dat wat eens was en draagt zij haar bewustzijn mee naar wat zal zijn en in verlangen al is.

De aardse luchten zijn gevuld met prachtige geometrische figuren van bewustzijn.
Gehoor gevende aan onze roep, ondersteunende ons verlangen naar meer bewustzijn, meer waarheid, meer openheid en een meer stromen.
Ons Licht-DNA is in verandering, herstel en verbinding naar hernieuwde mogelijkheden die latent zijn… waren en nu meer en meer levend worden.

De stralen van verbinden zijn daar. Ze verbinden in lichte lichtlijnen de mensen met verhoogd bewustzijn met elkaar, met hun hogere Bron, in heelheid en eenheid. Oneness. Zo krijgt dit Licht-kracht veld meer en meer verdichting en draagt meer betekenis in de zin van meer bewustzijn. Al deze verbonden velden scheppen een nieuwe bewustzijnslaag over de aarde.
Steeds eenvoudiger is het om in te haken, er is steeds meer vermogen om heelheid te stralen.

Via deze lijnen van Licht ontvangen we boodschappen van liefde. Een oneindige liefdesstroom. Over de lichtlijnen reizen continue lichtfrequenties, boodschappen, antwoorden, een verleiden tot meer verlangen, te delen, te ontmoeten, te vermeerderen. Het zijn frequenties van Schepper’s oorsprong. Altijd maken deze ons diepste verlangen wakker onszelf te verbinden en te hervinden.

Het is mijn Essentie’s verlangen dit naar voren te brengen, als een van de velen die zich hiertoe uitgenodigd voelt door het verlangen van het almaar bewuster wordende leven dat zich nu op aarde grondt.
Ik kan heel eenvoudig vertellen dat het Al klaar is in die zin dat het Licht in frequentie zo helder is dat er geen enkele twijfel is dat er iets anders dan dit Licht Is.
Op aarde ontstaat er door de aard van het bewustzijn een slagschaduw van hen die trachten te weigeren te zien wat echt is. Deze schaduw is contrast.
Wanneer er gekeken wordt naar dat wat als echt wordt gezien, onthouden we onszelf de waarheid van al dat IS. En een dwalen is geboren.
Het is het dwalen dat we herkennen als doemdenken tot ‘HET kwaad’, als los-van-Licht, los van het AL, alleen.

Het enige wat werkelijk Waarheid is, is Licht. Buig je ieder moment naar deze werkelijkheid. Zie schoonheid. In jezelf. Om je heen. In de ander. In alles wat is.
Dit verbindt en herinnert ons onze Essentie te leven. Dat hoger deel van ons dat niet op aarde neergedaald is maar geheel met ons verbonden door ons heen stroomt.

In ieder moment kun je je Essentie nog meer ontvangen door een paar maal diep in en uit te ademen en je te verbinden met de energie van oneindige heerlijkheid. Dankbaarheid. Voor je hele jij. In liefde.

Leef je Essentie frequentie met een open hart en open armen om alles te ontvangen wat ingeboren het jouwe is! Voor jezelf, om te delen én samen te creëren!

 

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top