ESW Lichtbericht: My Daily Gift to the World™ Nederland

Share

Esprit Soul Works™ introduceert:

Vandaag is net als gisteren een gewone dag gevuld met
oneindige mogelijkheden, wonderen en geschenken!

Wat we met een open liefdesrijk hart delen vermenigvuldigd zich overvloedig!


Deel jezelf met de wereld en creëer Hemel op Aarde!

Met liefde introduceren we onze gift aan de wereld: My Daily Gift to the World, oftewel: Mijn dagelijks geschenk aan de wereld.
Een site om te inspireren en geïnspireerd te worden in het delen van ons hoogste zelf met elkaar en alles wat is, leeft en ademt!

Hoe heerlijk is het rijkelijk in liefde en vriendelijkheid te delen? De gift van vreugdevolle vreugde en connectie met anderen?

Is het niet heerlijk onze uniciteit te leven en op eigenwijze een inspirerende expressie te zijn in de wereld en zo de aarde een beetje meer thuis te maken voor een ieder?


Doe mee en word een Daily Gifter!

Als jij net als wij het heerlijk vindt de gift van vreugdevolle vreugde en connectie te delen, van verbondenheid en verbinden… Doe dan mee!

Open je iedere dag opnieuw voor je waardevol zijn en voor nieuwe manieren om je waardevolheid met de wereld te delen.
Door elke dag met de ogen van vriendelijkheid te kijken, je blik gericht op ‘Hoe kan ik dienen? Hoe kan ik deze situatie met mijn aanwezigheid verlichten?’ Ter verrijking van de ander, al dat leeft en ademt én ons zelf. De wereld veranderende door wie Wij zijn met een open hart voluit te leven!

Het even overnemen van een boodschappentas… Het delen van een lach met een vreemde… Het vullen van een drinkwaterkom voor de poezen buiten op straat… Of het zomaar achterlaten van een prachtige inspirerende kaart onder de ruitenwisser van de auto naast je.
Al dit laat een oneindige impressie achter in de groei van liefde en bewustzijn op aarde.

Deel jezelf met de wereld en word een Daily Gifter (al hoef je zeker niet dagelijks een Daily Gift te delen om mee te mogen doen!).


Samen inspireren en geïnspireerd worden: via je Social Media netwerken!

My Daily Gift to the World™ is geboren uit ons verlangen nog meer Licht, liefde en bewustzijn op aarde te verspreiden. Werkelijke connectie met elkaar. Oneness.
Maar dit kunnen we niet alleen.
Mocht dit initiatief je inspireren tot het willen delen van My Daily Gift to the World™, je bent helemaal welkom dit initiatief te verspreiden via jouw netwerken en de Social Media als Facebook, Twitter e.d.

Het zou fijn zijn als My Daily Gift to the World™ een wondervolle plek op het internet wordt waar mensen zich heerlijk thuis voelen elkaar te inspireren liefdevolle vriendelijkheid te verspreiden en hun mooiste zelf te delen!


My Daily Gift to the World™ Nederland en Global

Voel je vrij iedereen via jouw netwerken wereldwijd uit te nodigen een Daily Gifter te worden en samen meer en meer hemel op aarde te creëren!

Een hartegroet,

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top