Ik ben een dagelijks geschenk voor de wereld!

Share

Wees een Daily Gift to the World

Wees een Daily Gift to the World

Wees op eigenwijze een inspirerende expressie in de wereld! Leef je mooiste zelf en deel je dagelijkse geschenken ter inspiratie op My Daily Gift to the World™.

Het principe van geven en ontvangen herinnert ons dat we een oneindige stroom van energie zijn. Een oneindige roulatie, circulatie van pure Goddelijke energie en bewustzijn. Deel van de eeuwige energie stroom van het Universum.

Als non-fysieke energie daalden we naar aarde en is het grootste deel van ons nog steeds non-fysiek. Ons lijfelijke wij is ‘enkel’ het instrument, het Lichtinstrument waardoor Universele energie stroomt en handen en voeten vindt hier op aarde. Om te dienen. Om in vreugde te delen. Om te groeien. Bewustzijn te weven en te gronden.

Al het materiële en al het non-materiële heeft dezelfde Bron, dezelfde oorsprong vanuit deze Universele energie. Of het nu gaat om het creëren van een sterrenstelsel of het gadeslaan van de groei van de komkommer voor je Slowjuice. De Bron in essentie is dezelfde.

geschenk
My Daily Gift to the World™ Nederland

Geven en ontvangen circuleert de Universele energiestroom van overvloed

Alle overvloed vloeit uit dezelfde bron waar wij deel van zijn. Welke wij in essentie zijn. Continue vanuit onze Essentie stromend, al verbergt onze persoonlijkheid zich soms in gemis en tekorten.
Geven en ontvangen zet de Universele energiestroom van overvloed in beweging.
Hoe meer wij ons afstemmen op onze Essentie, des te meer dragen wij bij aan het overvloedig stromen van deze overvloedige energie op aarde.

Hoe meer wij ons verbinden, des te meer mensen die in onze buurt zijn de heerlijke energie van overvloed en rijkdom in geven en ontvangen ervaren en zich uitgenodigd voelen hier ook op in te tunen en zich overvloedig te verbinden met hun Essentie.
We nemen ze als het ware mee in de energie van overvloed in liefde, bewustzijn, vreugde. Overvloed in ieder aspect van leven.

Laten we daarom kiezen Lichtinstrumenten te zijn, Portalen in het aantrekken en uitstralen van overvloedige energie en mensen herinneren en terugleiden naar het besef en bewustzijn dat we overvloedig zijn.

Deel je waardevolheid met de wereld en creëer hemel op aarde!

Laten we ons hart openen voor de eeuwige, oneindige stroom van geven en ontvangen en onze waardevolheid delen met de wereld. Onze gaven. Wie wij zijn delen met de wereld.

wereldIk ben een dagelijks geschenk voor de wereld!

Stap in de stroom van geven én ontvangen en deel jezelf met de wereld.
Jouw waarde, jouw waardevolheid is immer een verrijking voor de wereld.
Jij bent een verrijking voor de wereld. Draag dit de buitenwereld in.

Wat we met een open liefdesrijk hart delen, vermenigvuldigd zich immer overvloedig in tevens een oneindige stroom van ontvangen.

Kijk de komende tijd en eigenlijk vanaf dit nu-moment hoeveel overvloed, hoe je de oneindige universele stroom van geven en ontvangen je kunt circuleren. Hoeveel liefde en liefelijkheid je kunt geven. Hoeveel anderen je kunt inspireren door jou zelf te delen. Geef iets aan een ieder die je ontmoet of tegenkomt.
Wat je ook doet, met wie of waar: deel een geschenk. Een compliment, een knipoog, een bloem, een glimlach, een omhelzing, een waardering naar iemand toe in stilte…Groot of klein. Deel jezelf.

En onthoud, geven en ontvangen zijn een en dezelfde energie. Dus het rijkelijk delen van dat wat jij schenkt, opent tevens de deur naar een overvloedig ontvangen.

Vreugde stromen

Jouw beslissing een geschenk voor anderen te willen zijn, zet de stroom van vreugde in beweging. Van overvloed. Van liefde. In jouw leven en in de levens van anderen.

Door je te openen voor de cirkel van geven en ontvangen, te willen dienen door jezelf te delen, te helen, lief te willen hebben, te geven… brengt het Universum als vanzelf al dit moois terug naar jou. Je zal nooit leeg zijn. Immer vervuld.
Je hele leven zal onherroepelijk veranderen naar het leven van je mooiste jij. Je Essentie. Stromende in jou, door jou. Creërende niets dan schoonheid en het hoogste niveau van welbevinden dat je je nu nog niet eens kunt voorstellen.

Ontvangen?

De meeste van ons zijn niet echt goede ontvangers.
Hoe ontvang jij een compliment? Een glimlach van zomaar iemand op straat, een omhelzing van iemand die je kent en ontmoet?

Wees je bewust dat zulke momenten dynamische momenten zijn in de Universele stroom van geven en ontvangen.
Door deze te weigeren of af te wimpelen, je zelfs voor een moment ietwat terug te trekken, verbreek je de vrije stroom van geven en ontvangen.

Dat betekent dat als je niet ontvangt, kun je ook niet werkelijk geven. Je zet jezelf buitenspel. Ook al ben je een echte gever, eigenlijk ben je niet werkelijk genereus als je niet bereid bent te ontvangen.
Je stopt de circulatie en hIndert de voedende energie naar jezelf toe en naar de wereld.

En… als je alleen maar een ontvanger bent en geen gever, dan geldt hetzelfde.
De volgende keer als iemand je iets geeft, kijk in zijn of haar ogen en voel dankbaarheid dat ze jou gekozen hebben om de stroom van geven en ontvangen te laten circuleren.
Voel op zo’n moment heel bewust hoe heerlijk het is dat wat je gegeven wordt te ontvangen.
Alleen al omdat je straks weer meer te delen hebt!

Meedoen?

Doe je mee? Ben jij bereid in de overvloedige stroom van geven en ontvangen te stappen? Meer en meer samen hemel op aarde te creëren? Voor jezelf en anderen en alles wat is, leeft en ademt?

1) Geef eerstens voor de komende vierentwintig uur vanuit de intentie van liefde een groot of klein geschenk aan iedereen die je ontmoet.

2) Ontvang in dankbaarheid alle geschenken die het leven je geeft.
De geschenken vanuit de natuur; het zonlicht, fluitende vogels, open je te ontvangen van anderen, wat het ook is. Een glimlach, omhelzing, een blik van waardering in stilte… Ontvang in dankbaarheid.

En vanuit deze verbintenis stroomt als vanzelf 3: het overvloedig circuleren van overvloed in elk aspect van leven.

Deel je overvloedige stroom van geven en ontvangen en doe mee op: My Daily Gift to the World™

Wees op eigenwijze een inspirerende expressie in de wereld! Leef je mooiste zelf en deel je dagelijkse geschenken ter inspiratie op My Daily Gift to the World™.

 

gift
My Daily Gift to the World™ Nederland

 

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top