ESW Lichtbericht: ESW Ascension stuff blog: Tips en hulpmiddelen voor je Pad van Ascensie

Share

ESW banner

Esprit Soul Works™ Lichtbericht
 ~ Ascension stuff: Dankbaarheid schept Dankbaarheid ~ start nieuwe Circles of Oneness® groep op donderdag 17 oktober a.s. ~ Vrouw & Lifestyle beurs Assen ~

Nieuw!
ESW Ascension stuff blog: Tips en hulpmiddelen voor je Pad van Ascensie

Dankbaarheid schept Dankbaarheid mentaal

Met het in de lucht gaan van de nieuwe Esprit Soul Works™ internetpagina, kondigden we niet alleen Espri-atie! aan, inspirerende boodschappen voor elke dag, maar ook ‘Ascension stuff’. Tips en hulpmiddelen om je te begeleiden op het Pad van Ascensie.
Tijd is zomaar gevuld en zo heeft het even geduurd, maar vanaf vandaag is het eerste Ascension stuff schrijven op het mentale niveau te lezen:

Dankbaarheid schept Dankbaarheid
….Kijk eens om je heen. Zie iets van schoonheid.
Wat je een fijn gevoel geeft. Blijf met je aandacht hierbij terwijl je in jou een gesprek begint over dat wat je ziet. Hoe mooi het is, wondervolle energie het weeft, bruikbaar is wellicht, kleurig…. lees verder

 

hart logo

Nu ook op de donderdag; start 17 oktober a.s. 
Circles of Oneness® óók op locatie!
maandelijkse Kringen van Samenzijn in Eenheid

Eens per maand een samenzijn om één te zijn in Licht, Liefde en Heelheid.
In Circles of Oneness vieren we ons één-zijn en verblijf op aarde en nodigen we ons Essentie Zelf uit zich krachtig in elk nu-moment te gronden.
We doen Lichtwerk ter heling van onszelf, de ander en al wat leeft, zodat we als Lichtwevers de Liefde in onszelf en in een ieder helpen gronden en ontwaken.

Circles of Oneness Kringen van Samenzijn in Eenheid, zorgen ervoor dat we met hiernieuwde kracht en verbinding met ons aardse én hemelse Zelf, ons dagelijks leven met een open hart omarmen.

Circles of Oneness® op de woensdag groeide telkens uit de ruimte, daarom starten we een extra CoO samenzijn op de tweede donderdagen van de maand.
Volgende week donderdag, 17 oktober, begroeten we je met alle liefde graag.
Wil je erbij zijn? Wees welkom en schrijf je snel in. 

Circles of Oneness zijn vrijblijvend en los bij te wonen, maar inschrijven is wel nodig.

Datum: elke vierde woensdagavond en tweede donderdagavond van de maand in Assen >>>kijk in de ESW agenda<<< óf op uitnodiging op locatie
Deelname: via inschrijving; zie ESW site www.espritsoulworks.com

hart logo
Een Circles of Oneness in jouw woonplaats of omgeving?
We verwelkomen je graag op een van de Circles of Oneness. In Assen óf nodig ons uit op een door jou gekozen locatie en eigen groep.
Heb je geen groep, locatie maar wel interesse in het bijwonen van Circles of Oneness in jouw woonplek of omgeving? Laat het ons weten.
Als er voldoende mensen uit een omgeving belangstellend zijn, creëren wij een groepen plek.

Ervaringen CoO Lichtwevers

De Circles of Oneness zijn voor mij als een sneltrein die me iedere keer weer regelrecht naar mijn hart brengt!

Zoveel liefde circuleert op de Circles of Oneness workshops dat het soms wennen is en overgave vraagt om het helemaal te kunnen ontvangen. Eenmaal geland in overgave is het zo fantastisch om te ervaren!

Iedere maand zie ik weer uit naar een nieuw samenzijn in Circles of Oneness!

Steeds dichter kom ik bij mezelf en tegelijkertijd ook bij anderen. Ik ben blij met de aanreikingen, groei en heling die de Circles mij brengen.

hart logo

Kennismaken met ons healingwerk en LightTools for Oneness?
Bezoek ons op een beurs en kijk in de LightTools for Oneness® beursagenda of kom aankomend weekeinde naar de Vrouw & Lifestyle beurs in Assen.

Wil je kennismaken met ons healingwerk en de LightTools for Oneness® Lichtinstrumenten zien en voelen? Regelmatig zijn we op Spirituele en Wellness beurzen te vinden en ook zijn we aankomend weekeinde op 12 en 13 oktober te bezoeken op de Vrouw & Lifestyle beurs stand 12 in de Bonte Wever in Assen. We begroeten je graag! Klik hier voor de ESW en LfO agenda.

Nodig ons uit!
Thuis met vrienden of familie, Spirituele Vereniging, Spiritueel Centrum óf maak een afspraak met een eigen groep bij Esprit Soul Works™ in Assen

Met liefde werken we op locatie. In workshops maar ook privé-sessies (healings) in Spirituele Verenigingen of Spirituele Centra bijvoorbeeld.

Workshops en Circles of Oneness® op locatie
Elke ESW workshop en Circles of Oneness® kan op uitnodiging worden gegeven. Een serie workshops zoals de Healing & Ascension workshops I t/m VII is op locatie ook mogelijk in te plannen in vier halve dagen.

Privé-sessies (healings) op locatie
Naast healingsessies in Assen en op afstand per telefoon, verzorgen we ook healings op locatie. In een Spiritueel Centrum bijvoorbeeld of een Spirituele Vereniging.
Wees welkom ons een dag uit te nodigen waarin we een aantal persoonlijke sessies geven.

Kijk voor meer informatie over privé-sessies en workshops de ESW site

Kun je wel een groep samenstellen maar heb je geen ruimte?
Wees welkom contact te maken. Hier en daar zijn geschikte locaties in het land beschikbaar en Esprit Soul Works™ kan de benodigde ruimte organiseren.
Kijk voor meer informatie over privé-sessies (healings) in Assen en op afstand (telefoonlijn), workshop data en/of testimonials en meer op www.espritsoulworks.com

Vragen? Wees welkom contact te maken.

Een hartegroet,

namen

gegevens

Volg ons via..

error: Sorry....
Scroll to Top