ESW Lichtbericht: Nieuwe column en interview in ParaVisie Plus interview in dit november nummer

Share

Nieuwe column en interview in ParaVisie
Plus interview in dit november nummer

Het is alweer even geleden dat we vijf jaar lang een column voor Onkruid schreven.
Maar met ingang van deze maand kun je ons om de maand vinden in het spiritueel maandblad ParaVisie.
We schrijven hierin de column ‘Droomspiegelingen’ waarin dromen centraal staan.

Ondanks dat je het leven kunt bezien als één droom waarmee je prachtig kunt werken op weg naar helderheid en inzicht; zijn dromen bijzondere boodschappen onder regie van onze Essentie. Met als doel meer en meer vreugdevol én van harte te stromen vanuit onze Essentie-kracht.

 

 

Interview
In het ParaVisie november nummer staat tevens een interview met ons.
Het nummer ligt nu in de winkel en binnenkort zullen de columns weer verschijnen op de mediapagina op de Esprit Soul Works™ site.

Ook zijn we bereikbaar voor droomsessies (zowel op afstand als in Assen) en is het binnenkort weer mogelijk je in te schrijven voor de interactieve Leergang Droominpressiewerk.

 

 

Privé-sessies (healings) speciaal tarief
In Assen of op afstand (telefoonlijn)

Graag maken we je erop attent dat er een speciaal sessie tarief is voor sessies in Assen op donderdagen van eur 54,- in even weeknummers en voor sessies op afstand op donderdagen in oneven weeknummers van eur 49,-

Energetische ondersteuning op afstand over een bepaalde tijd
Soms kan het fijn zijn over een bepaalde periode wat extra ondersteuning te ontvangen.
Als het leven in beroering is bijvoorbeeld of je op het punt staat nieuwe stappen te zetten of in transformatie bent.
We stemmen dit individueel, in overleg met jou af. Wees welkom contact te maken.

Ook is het mogelijk voor mensen die healings ontvangen om op maandagen, woensdagen en/of donderdagen in de late avonden (zonder telefoonverbinding) extra energetische ondersteuning op afstand te ontvangen voor een kleine bijdrage per keer.
In deze ‘tune-ups’ gaat het om energie afvloeien, schonen en het gronden in het Lichtportaal. Je kunt hiervoor vanaf een week afspreken.

Kijk voor meer informatie over privé-sessies op de ESW site.

Nu ook op de donderdag in Assen
Oproep Almere, Deurningen/Hengelo groep (zie hieronder)

Circles of Oneness®  óók op locatie!
maandelijkse Kringen van Samenzijn in Eenheid

Eens per maand een samenzijn om één te zijn in Licht, Liefde en Heelheid.
In Circles of Oneness vieren we ons één-zijn en verblijf op aarde en nodigen we ons Essentie Zelf uit zich krachtig in elk nu-moment te gronden.
We doen Lichtwerk ter heling van onszelf, de ander en al wat leeft, zodat we als Lichtwevers de Liefde in onszelf en in een ieder helpen gronden en ontwaken.

Circles of Oneness Kringen van Samenzijn in Eenheid, zorgen ervoor dat we met hiernieuwde kracht en verbinding met ons aardse én hemelse Zelf, ons dagelijks leven met een open hart omarmen.

Circles of Oneness zijn vrijblijvend en los bij te wonen, maar inschrijven is wel nodig.

Datum: elke vierde woensdagavond en tweede donderdagavond van de maand in Assen >>>kijk in de ESW agenda<<< óf op uitnodiging op locatie
Deelname: via inschrijving; zie ESW site www.espritsoulworks.com
Een Circles of Oneness in jouw woonplaats of omgeving?
We verwelkomen je graag op een van de Circles of Oneness. In Assen óf nodig ons uit op een door jou gekozen locatie en eigen groep.
Heb je geen groep, locatie maar wel interesse in het bijwonen van Circles of Oneness in jouw woonplek of omgeving? Laat het ons weten.
Als er voldoende mensen uit een omgeving belangstellend zijn, creëren wij een groep en plek.

Oproep Circles of Oneness voor omgeving Almere en Deurningen
In de omgeving Almere en Deurningen (Hengelo) zijn we aan het kijken of we eens – of om de maand – een Circles of Oneness kunnen beginnen. Voel je je ook uitgenodigd hierbij te zijn? Schrijf je alvast in, we zien ernaar uit je te ontmoeten.

Ervaringen CoO Lichtwevers
De Circles of Oneness zijn voor mij als een sneltrein die me iedere keer weer regelrecht naar mijn hart brengt!

Zoveel liefde circuleert op de Circles of Oneness workshops dat het soms wennen is en overgave vraagt om het helemaal te kunnen ontvangen. Eenmaal geland in overgave is het zo fantastisch om te ervaren!

Iedere maand zie ik weer uit naar een nieuw samenzijn in Circles of Oneness!

Steeds dichter kom ik bij mezelf en tegelijkertijd ook bij anderen. Ik ben blij met de aanreikingen, groei en heling die de Circles mij brengen.

In januari 2014 start een nieuwe dinsdagavond groep voor de…
Healing & Ascension workshopserie

Zeven workshops om de zes weken

Begin volgend jaar starten we wederom met de Healing & Ascension workshops.
In deze workshopserie van zeven (om de zes weken) creëren we samen met Sferen van Licht een helend Lichtveld om de energieën van deze Nieuwe Tijd ter verrijking van een ieder te verankeren.
Dit maakt ruimte voor healing en ontwikkeling op elk niveau van leven.
Healing voor het hoogste goed van onszelf, relaties en healing voor de Aarde, zodat we als Lichtwerkers de Goddelijke Liefde in onszelf en in een ieder helpen gronden en ontwaken.

Tijdens de Healing & Ascension workshops wenden we o.a. Lichtinstrumenten aan en creëren we een afwisselende mix van energie-, innerlijk sferen-, imaginatie en lichaamswerk.
Samen reizen we door onze fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichamen voor een nieuwe ontmoeting met onze Heilige Identiteit, zodat we ons innerlijk Licht met meer vreugde, helderheid en kracht gaat uitdragen.

De Healing & Ascension workshops creëren de perfecte tijd en plek om in deze bijzondere tijd je Meesterschap te ontwaken of verder te versterken.

In deze workshops delen we allerlei hulpmiddelen om je pad op aarde zo krachtig mogelijk in balans te bewandelen.

Start: januari 2014 in Assen
Deelname: via inschrijving; kijk op de ESW site – je kunt je nu al inschrijven!

Nodig ons uit!
Thuis met vrienden of familie, Spirituele Vereniging, Spiritueel Centrum óf maak een afspraak met een eigen groep bij Esprit Soul Works™ in Assen

Met liefde werken we op locatie. In workshops maar ook privé-sessies (healings) in Spirituele Verenigingen of Spirituele Centra bijvoorbeeld.

Workshops en Circles of Oneness® op locatie
Elke ESW workshop en Circles of Oneness® kan op uitnodiging worden gegeven. Een serie workshops zoals de Healing & Ascension workshops I t/m VII is op locatie ook mogelijk in te plannen in vier halve dagen.

Privé-sessies (healings) op locatie
Naast healingsessies in Assen en op afstand per telefoon, verzorgen we ook healings op locatie. In een Spiritueel Centrum bijvoorbeeld of een Spirituele Vereniging.
Wees welkom ons een dag uit te nodigen waarin we een aantal persoonlijke sessies geven.
Kijk voor meer informatie over privé-sessies en workshops de ESW site

Kun je wel een groep samenstellen maar heb je geen ruimte?
Wees welkom contact te maken. Hier en daar zijn geschikte locaties in het land beschikbaar en Esprit Soul Works™ kan de benodigde ruimte organiseren.

Kennismaken met ons healingwerk en LightTools for Oneness?
Bezoek ons op een beurs en kijk in de LightTools for Oneness® beursagenda of kom aankomend weekeinde naar de spirituele beurs in Enschede of 1 december naar Rijswijk.

Wil je kennismaken met ons healingwerk en de LightTools for Oneness® Lichtinstrumenten zien en voelen? Regelmatig zijn we op Spirituele en Wellness beurzen te vinden. Aankomende zondag, 17 november, zijn we te bezoeken op de spirituele beurs in Enschede in de Twentehallen en op 1 december a.s. op Paranormaal Alternatief in de Broodfabriek in Rijswijk, stand E19.
We begroeten je graag!

Kijk voor meer informatie over privé-sessies (healings) in Assen en op afstand (telefoonlijn), workshop data en/of testimonials en meer op www.espritsoulworks.com

Vragen? Wees welkom contact te maken.

Een hartegroet,

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top