Essentie Connecties: Stralen stralen!

Share

Het moment van stralen is weer begonnen. De zonnekracht neemt toe en tegelijkertijd wordt onze ontvankelijkheid voor het Licht groter.
Extra Lichtinfluxen maken dat we eenvoudiger mee kunnen liften op de verhoogde frequenties in het universum.
Het Universum-bewustzijn steunt ons in ons bewustzijns-verlangen naar eenwording. Een met onszelf, een met de ander, een met Al dat Is, ‘Oneness’.
Dit vraagt betrokkenheid van ons, werkelijk actief-zijn. Een hernieuwd schouwen in onszelf, een hernieuwd kijken naar ons doen, denken en voelen. En ook hoe we op fysiek vlak zorgdragen voor onszelf.

Wat smeren we op onze huid, wat stoppen we in onze mond en… wat komt er uit onze mond.
Wat spreken we en hoe en op welk moment. Waar richten we onze aandacht en blik op, waar luisteren we naar.
Dit draagt bij tot hoe we ons bewegen in het hier en nu, hoe we ons voelen en wat we leven in ons leven.

Willen we onszelf in bewustzijn bijbenen… dan ontkomen we er niet aan onszelf liefdevol bij de hand te nemen, te begeleiden naar al dat wat goed voor ons is en ons uitnodigt ons hoogste potentieel te leven.

Je kunt eenvoudig al heel eenvoudig enkel dat op je lichaam smeren en dat in je mond te stoppen wat natuurlijk en echt is. Het liefst biologisch ook. Vol van dat wat natuurlijk IS draagt bij aan een goed voelen en geeft een optimale basis voor wie we in Essentie Zijn.

Grote vreugde kunnen we gronden wanneer we met onze voeten in het Licht staan en besluiten dat modder tot het verleden behoort.
Enkel het verlangen naar vreugde maakt dat we met onze gedachten en gevoelens een nieuwe wereld scheppen.
Werelden met vreugde als basis voor onze aanwezigheid, als basis onszelf in vreugde te omarmen en samen met de ander het hernieuwd paradijs te gronden. In onszelf, in de ander en om ons heen.

Leef je Essentie frequentie met een open hart en open armen om alles te ontvangen wat ingeboren het jouwe is! Voor jezelf én om te delen en samen te creëren!

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top