ESW Lichtbericht: Kom naar de Healing & Ascension workshopdag, en meer…

Share

Healing & Ascension workshop

Esprit Soul Works™ Lichtbericht
 ~ Healing & Ascension workshopdag ~ Uit het ESW Ascension Stuff Blog: Essentie Connecties ~ Healing sessies en Healing flow (plus) ~ Circles of Oneness ~

Kom zaterdag 19 december a.s. naar Assen voor de ESW eendaagse Healing & Ascension workshopdag:


Eén dag in een heerlijk Licht samenzijn verkeren op weg naar de kortste dag!

Wees welkom ons te vergezellen op zaterdag 19 december a.s. voor een hele dag toegewijd zijn aan Jou. Een dag het Licht in jezelf extra te eren en je verbinden met je Essentie. Juist zo net voor de kortste dag is het een perfect moment ons Lichte Zelf uit te nodigen in het verlevendigen van ons Lichtmeesterschap.

In deze eendaagse helende reis in Healing & Ascension, vanuit onze heilige ruimte in Assen tussen Lichtinstrumenten en Kristallen, nodigen we je uit voor een fijn samenzijn.

In deze eendaagse ESW Healing & Ascension workshop creëren we samen met Sferen van Licht een helend Lichtveld om de energieën van deze bijzondere Tijd ter verrijking van een ieder te verankeren.
Dit maakt ruimte voor healing en ontwikkeling op elk niveau van leven.
Healing voor het hoogste goed van onszelf, relaties en healing voor de Aarde, zodat we als Lichtwerkers de Goddelijke Liefde in onszelf en in een ieder helpen gronden en ontwaken.

Tijdens deze Healing & Ascension dag werken we samen met onze Essentie Connecties en wenden we o.a. Lichtinstrumenten aan en creëren we een afwisselende mix van energie-, innerlijk sferen-, imaginatie en lichaamswerk.
Samen met ons reis je door je fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichamen voor een nieuwe ontmoeting met je Heilige Identiteit, zodat je je innerlijk Licht met meer vreugde, helderheid en kracht gaat uitdragen.

Deze eendaagse ESW Healing & Ascension workshop creërt de perfecte tijd en plek om in deze bijzondere tijd je Meesterschap te ontwaken of verder te versterken.
Tijdens deze dag delen we allerlei hulpmiddelen om je pad op aarde zo krachtig mogelijk in balans te bewandelen.

Wil je erbij zijn?

Schrijf je in! Er is beperkt ruimte; we reizen in een aangename niet al te grote groep.
Wanneer? Zaterdag 19 december a.s. van 10.00 – 17.00 uur
Deelname: € 70,- incl. 21% BTW.
Inclusief biologische veganistische maaltijdsoepen.

Deze workshops op locatie?

Deze workshop wordt ook op uitnodiging op locatie gegeven.
Interesse? Wees welkom contact te maken.

hearts

Dit jaar vieren we alweer vijftien jaar Esprit Soul Works™.
Met liefde reisden en reizen we met alle mensen die we mogen vergezellen in healing en workshops en zien vreugdevol uit naar alle jaren die komen.
We vieren dit aardse jubileum met de geboorte van het ESW Ascension stuff blog.

Ascension is het meer en meer leven vanuit onze Essentie-frequentie.
De vreugdevolle vereniging met Wie we werkelijk zijn. Dit leidt – als we weerstanden loslaten – immer tot meer levensstromen. Meer vervulling en gelukkig zijn én het delen van onszelf met hen die ons kunnen en willen ontvangen.

Ascensie is een proces

Dit proces kunnen we ervaren als het leven van telkens meer Bewustzijn en Kracht, maar ook kunnen we onze kwetsbaarheid ontmoeten op ieder niveau van zijn.
Ons welbevinden op de vier niveaus van werkelijkheid (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) wordt in elk moment beïnvloed door dat wat binnen in ons en buiten ons is.
Om in het Ascension proces jezelf optimaal te ondersteunen en je telkens opnieuw thuis te voelen in jezelf, is er van alles wat je voor jezelf kunt doen.
En zo zijn er allerlei prachtige aanreikingen die ons dienen op ons Ascension pad.

Via het ESW Ascension stuff blog kun je er al een aantal ontmoeten.
Maak kennis met allerlei informatie welke voedend is voor elk niveau van bestaan: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ook zullen we er regelmatig berichtjes plaatsen geschreven vanuit onze Essentie Connecties.


Lees de laatste Essentie Connecties op het blog

ESW Essentie Connecties ~ Over Al-tijd, ‘Goddelijke’ velden en perfecte geometrie  

Ook nu weer een heel bijzondere tijd, als Al-tijd.
Ondanks dat wij hier geen televisieaansluiting hebben en zo ook verschoond blijven van het gebrachte nieuws, is het meer dan voelbaar dat er ruimte aan het vormen is voor anders.

Was het eerst nog mogelijk als volk op aarde te blijven dansen alsof ons niets kon gebeuren; nu vindt er dan toch energetisch een verschuiving plaats…

Lees verder op het ESW Ascension Stuff Blog…

Healingsessies & Healing flow (plus) 

In Assen, op locatie en op afstand (telefoonlijn)

Meer voluit leven vanuit je Essentie?

Vanuit de stroom van je unieke eigenheid en bijbehorende kracht en gaven?
Ervaar je uitdagingen op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau?
Ben je op zoek naar meer evenwicht en balans, innerlijke vrede en een meer ontluiken van spiritueel bewustzijn?

Met liefde zijn we samen met onze Essentie Connecties behulpzaam je te ondersteunen in de door jouw Ziel gekozen groei- en bloeiprocessen.
In losse sessies óf in een Healing flow van zes weken waarin je ons driemaal ontmoet voor een sessie in Assen óf op afstand via de telefoonllijn.

In een Healing flow ontvang je tussendoor tweemaal in de week energetische ondersteuning op afstand (EOA); waarbij we energie afvloeien, schonen en je extra gronden in je Licht-Portaal.
Daarbij ontvang je oefeningen om het proces verder te ondersteunen en te versterken en is aan het reizen in een driemalig samenzijn een aardse korting verbonden.

Healing flow Plus

Verlang je niet enkel meer van Jou in iedere dag te leven maar ook naar een vitaler voelend lichaam met meer lijfkracht en ruimte voor levensstromen?

Dan ben je ook welkom voor het samenreizen in een Healing flow Plus van drie maanden. Een Healing flow met een extra.
De Healing flow Plus heeft een extra verdieping op het fysieke niveau.
Met name het hormonale stelsel en de hoofd-buik connectie.
De goede werking van ons maag/darm kanaal en hormonale functioneren is op fysiek niveau de spil waarom heen ons welbevinden draait.

We stelden een protocol samen waarin o.a. een aantal stoffen die we als basis zien van het gezond functioneren van de mens de hoofdrol spelen; omringd met extra ondersteunende oefeningen, routines en persoonlijk afgestemd extra supplementen en voedingsadviezen als nodig.


Kijk voor meer informatie over losse Healingsessies en de Healing flow (plus) op de ESW site via menu bij Privé-sessies www.espritsoulworks.com 
Via het menu bij privé-sessies kun je tevens meer lezen over onze werkwijze en als je benieuwd bent naar het tarief van losse Healingsessies en Healing Flow (plus); kijk dan bij tarieven.

Circles of Oneness 

óók op locatie!
Kringen van Samenzijn in Eenheid

Helende, vreugdevolle workshopreizen in een levendige afwisseling van Lichtwerk & healingwerk. Zowel persoonlijk als met de groep als geheel.

Een samenzijn om één te zijn in Licht, Liefde en Heelheid.
In Circles of Oneness vieren we ons één-zijn en verblijf op aarde en nodigen we ons Essentie Zelf uit zich krachtig in elk nu-moment te gronden.
We doen Lichtwerk ter heling van onszelf, de ander en al wat leeft, zodat we als Lichtwevers de Liefde in onszelf en in een ieder helpen gronden en ontwaken.

Circles of Oneness Kringen van Samenzijn in Eenheid, zorgen ervoor dat we met hiernieuwde kracht en verbinding met ons aardse én hemelse Zelf, ons dagelijks leven met een open hart omarmen

> Circles of Oneness zijn vrijblijvend en los bij te wonen, maar inschrijven is wel nodig <

Eerstvolgende Circles of Oneness®

In Assen: woensdag 25 november a.s.
Bij: Esprit Soul Works™
Deelname: € 16,-.
De eerste keer is iedereen welkom er voor € 10,- bij te zijn

In Assen: woensdag 18 december a.s.
Bij: Esprit Soul Works™
Deelname: € 16,-.
De eerste keer is iedereen welkom er voor € 10,- bij te zijn

Vergezel ons in Circles of Oneness!
Bijwonen via inschrijving; e-mail Esprit Soul Works™ esw@espritsoulworks.com


Een Circles of Oneness® in jouw woonplaats of omgeving?
We verwelkomen je graag op een van de Circles of Oneness. In Assen óf nodig ons uit op een door jou gekozen locatie en eigen groep.
Heb je geen groep, locatie maar wel interesse in het bijwonen van Circles of Oneness in jouw woonplek of omgeving? Laat het ons weten.
Als er voldoende mensen uit een omgeving belangstellend zijn, creëren wij een groep en plek.

Testimonials CoO deelnemers

De Circles of Oneness zijn voor mij als een sneltrein die me iedere keer weer regelrecht naar mijn hart brengt!

Zoveel liefde circuleert op de Circles of Oneness workshops dat het soms wennen is en overgave vraagt om het helemaal te kunnen ontvangen. Eenmaal geland in overgave is het zo fantastisch om te ervaren!

Iedere maand zie ik weer uit naar een nieuw samenzijn in de Circles of Oneness!

Steeds dichter kom ik bij mezelf en tegelijkertijd ook bij anderen. Ik ben blij met de aanreikingen, groei en heling die de Circles mij brengen.

hearts

Kijk voor meer informatie over privé-sessies (healings) in Assen en op afstand (telefoonlijn), workshop data en/of testimonials en meer op www.espritsoulworks.com

Vragen? Wees welkom contact te maken.

Een hartegroet,

Volg ons via..

error: Sorry....
Scroll to Top