ESW Lichtbericht: Nieuwsgierig?

Share

ESW Banner

Esprit Soul Works™ Lichtbericht
 ~ Nieuwsgierig? ~ Privé-sessies ~ Circles of Oneness in Assen, Leeuwarden, Hoogeveen, Zwolle ~

bloemen

Nieuwsgierig?

Naast ons staat een prachtige grote bos witte Lelies te stralen en hemels te geuren. De een na de andere Lelie opent zich en deelt van harte haar schoonheid met ons. Wat een heerlijk gezelschap!

Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe het zou zijn Lelie te zijn?
Hoe het zou zijn in de knop te verkeren op het punt van ontluiken?
Hoe het zou zijn je blaadjes te ontvouwen en voor het eerst je helemaal te baden in het licht?
Je helemaal vanbuiten en vanbinnen te laten overstralen en koesteren door dit licht dat je ontvangt en tegelijkertijd ook bent?

De meeste mensen zijn in essentie wel nieuwsgierig.
Het lijkt ingeboren menselijk te zijn uit te willen reiken naar iets wat onbekend is. Iets nieuws. Geroepen te worden in het willen ontmoeten van iets wat we nog niet ervaren hebben en zo nieuwe ervaring en hieruit voortvloeiende groei op te doen.

Tegelijkertijd wordt ons nieuwsgierig-zijn al van jongst af aan geremd en aan banden gelegd. Ons wordt geleerd onze neus niet in andermans zaken te steken en ons vooral te richten op dat wat bekend is en we al kennen.

En zo kunnen we jaren met onszelf leven zonder werkelijk om ons heen te kijken. Nieuwheid op te doen. Via dat wat buiten ons is maar ook neigen we een blik naar binnen te missen om werkelijk contact te maken met ons zelf. Ons hart te openen voor wie we werkelijk zijn met bijbehorende verlangens en voor- en afkerigheden.


Oefening: Beoefen nieuwsgierig-zijn!

Het is altijd de perfecte tijd de gift van nieuw(s)gierig-zijn te beoefenen en met nieuwe ogen naar je leven te kijken. Naar jezelf. Jouw innerlijke bloembladen te ontvouwen en je schoonheid met ons allemaal te delen.

Om met hernieuwde ogen naar jezelf en de wereld te kijken kun je nu alvast beginnen maar ook morgenvroeg beginnen een start te maken.

Zodra je morgen ontwaakt doe je één ding anders. Stap aan de andere zijde je bed uit. Ga eerst naar het toilet voordat je je tanden poetst. Begroet éérst jezelf of bedpartner en dan je dierlijke levensgezel…
Kijk of het je nieuwsgierigheid traint de volgende dagen steeds meer dingen te veranderen in je dag.

Al het nieuwe zet nieuwe energie in beweging en zorgt ervoor dat we de wereld om ons heen én die vanbinnen anders gaan ervaren. En anders is goed. Anders opent naar nieuw. Zolang onze veranderingen met opgewonden vreugde en verwachting gepaard gaan!


Niets is meer vreugdevol en vervullend voluit te leven vanuit je Essentie verbinding; de Jij die je bent en via jou op aarde handen en voeten gekregen heeft om je energie te delen met een open hart te stralen in iedere dag.
Liefde, vreugde en bewustzijn verspreidend door simpelweg te levensstromen.

nieuwe tijd


Healingsessies & Healing flow (plus)

In Assen, op locatie en op afstand (telefoonlijn)

Beoefen samen met ons de gift van nieuw(s)gierig-zijn!

Ben jij nieuwsgierig naar het leven van nog meer Jij?
Verlang jij je net als Lelie je innerlijke bloembladen te ontluiken en meer voluit leven vanuit de schoonheid en vreugde van je Essentie?
Vanuit de stroom van je unieke eigenheid en bijbehorende kracht en gaven?

Met liefde zijn we samen met onze Hemelse Connecties behulpzaam je te ondersteunen in de door jouw Ziel gekozen groei- en bloeiprocessen.
In losse sessies óf in een Healing flow van zes weken waarin je ons driemaal ontmoet voor een sessie in Assen óf op afstand via de telefoonllijn.

In een Healing flow ontvang je tussendoor tweemaal in de week energetische ondersteuning op afstand (EOA); waarbij we energie afvloeien, schonen en je extra gronden in je Licht-Portaal.
Daarbij ontvang je oefeningen om het proces verder te ondersteunen en te versterken en is aan het reizen in een driemalig samenzijn een aardse korting verbonden.

Healing flow Plus

Verlang je niet enkel meer van Jou in iedere dag te leven maar ook naar een vitaler voelend lichaam met meer lijfkracht en ruimte voor levensstromen?

Dan ben je ook welkom voor het samenreizen in een Healing flow Plus van drie maanden. Een Healing flow met een extra.
De Healing flow Plus heeft een extra verdieping op het fysieke niveau.
Met name het hormonale stelsel en de hoofd-buik connectie.
De goede werking van ons maag/darm kanaal en hormonale functioneren is op fysiek niveau de spil waarom heen ons welbevinden draait.

We stelden een protocol samen waarin o.a. een aantal stoffen die we als basis zien van het gezond functioneren van de mens de hoofdrol spelen; omringd met extra ondersteunende oefeningen, routines en persoonlijk afgestemd extra supplementen en voedingsadviezen als nodig.


Kijk voor meer informatie over losse Healingsessies en de Healing flow (plus) op de ESW site via menu bij Privé-sessies www.espritsoulworks.com 
Via het menu bij privé-sessies kun je tevens meer lezen over onze werkwijze en als je benieuwd bent naar het tarief van losse Healingsessies en Healing Flow (plus); kijk dan bij tarieven.

hearts

Circles of Oneness®   óók op locatie!
Kringen van Samenzijn in Eenheid

COO

Helende, vreugdevolle workshopreizen in een levendige afwisseling van Lichtwerk & healingwerk. Zowel persoonlijk als met de groep als geheel.

Een samenzijn om één te zijn in Licht, Liefde en Heelheid.
In Circles of Oneness vieren we ons één-zijn en verblijf op aarde en nodigen we ons Essentie Zelf uit zich krachtig in elk nu-moment te gronden.
We doen Lichtwerk ter heling van onszelf, de ander en al wat leeft, zodat we als Lichtwevers de Liefde in onszelf en in een ieder helpen gronden en ontwaken.

Circles of Oneness Kringen van Samenzijn in Eenheid, zorgen ervoor dat we met hiernieuwde kracht en verbinding met ons aardse én hemelse Zelf, ons dagelijks leven met een open hart omarmen

> Circles of Oneness zijn vrijblijvend en los bij te wonen, maar inschrijven is wel nodig <

Eerstvolgende Circles of Oneness®

In Assen: woensdag 28 oktober a.s.
Bij: Esprit Soul Works™
Deelname: € 16,-.
De eerste keer is iedereen welkom er voor € 10,- bij te zijn

In Leeuwarden: woensdag 4 november a.s.
Bij: Tivoli Zalen
Deelname: € 19,-.
De eerste keer is iedereen welkom er voor € 10,- bij te zijn

In Hoogeveen: dinsdag 17 november a.s.
Bij: De Witte Olifant
Deelname: € 17,-.

In Zwolle: donderdag 19 november a.s.
Bij: Inside Out
Deelname: € 19,-.
De eerste keer is iedereen welkom er voor € 10,- bij te zijn

In Assen: woensdag 25 november a.s.
Bij: Esprit Soul Works™
Deelname: € 16,-.
De eerste keer is iedereen welkom er voor € 10,- bij te zijn
Vergezel ons in Circles of Oneness!
Bijwonen via inschrijving; e-mail Esprit Soul Works™ esw@espritsoulworks.com


Een Circles of Oneness® in jouw woonplaats of omgeving?

We verwelkomen je graag op een van de Circles of Oneness. In Assen óf nodig ons uit op een door jou gekozen locatie en eigen groep.
Heb je geen groep, locatie maar wel interesse in het bijwonen van Circles of Oneness in jouw woonplek of omgeving? Laat het ons weten.
Als er voldoende mensen uit een omgeving belangstellend zijn, creëren wij een groep en plek.

Testimonials CoO deelnemers

De Circles of Oneness zijn voor mij als een sneltrein die me iedere keer weer regelrecht naar mijn hart brengt!

Zoveel liefde circuleert op de Circles of Oneness workshops dat het soms wennen is en overgave vraagt om het helemaal te kunnen ontvangen. Eenmaal geland in overgave is het zo fantastisch om te ervaren!

Iedere maand zie ik weer uit naar een nieuw samenzijn in de Circles of Oneness!

Steeds dichter kom ik bij mezelf en tegelijkertijd ook bij anderen. Ik ben blij met de aanreikingen, groei en heling die de Circles mij brengen.

Kijk voor meer informatie over privé-sessies (healings) in Assen en op afstand (telefoonlijn), workshop data en/of testimonials en meer op www.espritsoulworks.com

Vragen? Wees welkom contact te maken.
Een hartegroet,

namen

 

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top