ESW Lichtbericht: RawfoodLove™ Workshop Wraps & Tahini ~ over gluten, gezondheid en Essentie-stromen…

Share

RawfoodLove Workshop 1
RAW Wraps & Tahini

Gluten, gezondheid en Essentie-stromen…

Ons huidig brood is niet meer wat het was.
Veel mensen zijn gluten-intolerant of hebben Coeliakie. Ze vermijden gluten; de compositie van eiwit dat aan granen toegevoegd is om het uitbundig te laten rijzen en extra smaakvol te maken zodat we er maar van willen blijven eten.

Niet alleen tarwe, maar ook het huidig spelt, rogge, gerst en kamut bevat gluten en kunnen allerlei lijfelijke ongemakken teweeg brengen. Ook het biologisch graan!
Van allerlei spijsverteringsproblemen als een opgeblazen gevoel, constipatie of juist een te snel bezoek aan het toilet, ‘permeabele darmen’, IBS, moeheid, auto-immuun ziekten en ontstekingen, Fibromyalgie, acne, candida, stemmingswisselingen en overgevoeligheid, ADD/ADHD, slaapproblemen, neurologische problemen tot allerlei lijfelijke disfuncties.
Een hele lijst…

Gluten zijn voor niemand wenselijk. Gluten-intolerant of niet; door gluten te mijden kun je je gezondheid enorm verbeteren.
En dat is fijn.
Maar dat is niet het enige.
Onze Essentie kan zich enkel krachtig met ons verbinden als we onze lichaamstempel optimaal verzorgen. Als we ons lichaam ondersteunen met zuiver ‘echt’ levend voedsel en superfoods, liefdevolle gedachten én hoge dosis zelfliefde.
Dan kunnen we het ons meer en meer Hemel op Aarde creëren.
Leven.
Met een open hart.
In verbinding met Wie we werkelijk zijn.

ESW goes RAW
Binnenkort start Esprit Soul Works™ met RAWfood Workshop 1 ‘RAW Wraps & Tahini hier in Assen of op verzoek op locatie.
Wees welkom ons in de RAWfood keuken te vergezellen!
Meer informatie of je inschrijven? Hieronder vind je de wervingsposter met info.
Wacht niet te lang; voor donderdag 2 oktober zijn slechts nog een paar plaatsen vrij, voor zaterdag 11 oktober is nog ruimte.

We zien ernaar uit je te ontmoeten!

Een hartegroet,

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top