ESW Lichtbericht: Vijftien jaar Esprit Soul Works™!

Share

Esprit Soul Works™ Lichtbericht
 ~  Deze maand: Circles of Oneness in Leeuwarden, Hoogeveen, Zwolle en Assen ~
~ Vijftien jaar Esprit Soul Works™ vieren we met de geboorte van het ESW Ascension Stuff blog ~

Dit jaar vieren we alweer vijftien jaar Esprit Soul Works™.
Met liefde reisden en reizen we met alle mensen die we mogen vergezellen in healing en workshops en zien vreugdevol uit naar alle jaren die komen.

We vieren dit aardse jubileum met de geboorte van het ESW Ascension stuff blog.

Ascension is het verhogen van de Lichttrilling en het bewustzijn van de mens en al wat leeft. Het is niet het ontstijgen van de aarde en je leven of het ongegrond vertoeven in hogere sferen. Het is juist het gronden van het Licht, deze hoge energieën, en deze in elk moment aanwenden voor het hoogste goed van jezelf, een ieder en al dat leeft.

Ascension is het meer en meer leven vanuit de Essentie-frequentie. De vreugdevolle vereniging met Wie we werkelijk zijn. Dit leidt – als we weerstanden loslaten – immer tot meer levensstromen. Meer vervulling en gelukkig zijn én het delen van onszelf met hen die ons kunnen en willen ontvangen.

Ascensie is een proces
Dit proces kunnen we ervaren als het leven van telkens meer Bewustzijn en Kracht, maar ook kunnen we onze kwetsbaarheid ontmoeten op ieder niveau van zijn.
Ons welbevinden op de vier niveaus van werkelijkheid (fysiek, emotioneel, mentaal en

spiritueel) wordt in elk moment beïnvloed door dat wat binnen in ons en buiten ons is.
Om in het Ascension proces jezelf optimaal te ondersteunen en je telkens opnieuw thuis te voelen in jezelf, is er van alles wat je voor jezelf kunt doen.
En zo zijn er allerlei prachtige aanreikingen die ons dienen op ons Ascension pad.

Via het ESW Ascension stuff blog kun je er al een aantal ontmoeten.
Maak kennis met allerlei informatie welke voedend is voor elk niveau van bestaan: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ook zullen we er regelmatig berichtjes plaatsen geschreven vanuit onze Essentie Connecties.

Het Ascension stuff blog is in de groei, dus wees welkom af en toe nog eens terug te komen! Je kunt je ook voor ESW blog berichten inschrijven via het blog zelf zodat je geen enkele hoeft te missen…

Deze maand Circles of Oneness:
Leeuwarden – dinsdag 12 mei a.s. in Zalen Tivoli
Hoogeveen – dinsdag 19 mei a.s. in de Witte Olifant
Zwolle – donderdag 21 mei a.s. in Inside Out
Assen – woensdag 27 mei a.s. in Assen

Wees welkom!

Circles of Oneness®   óók op locatie!
Kringen van Samenzijn in Eenheid

Helende, vreugdevolle workshop-reizen in een levendige afwisseling van Lichtwerk & Healingwerk.
Zowel persoonlijk als met de groep als geheel.

Met hernieuwde kracht en verbinding ons aardse én hemelse Zelf in ons dagelijkse leven met een open hart omarmen. In Oneness met anderen, onze omgeving én Al dat Is.

In Circles of Oneness vieren we ons één-zijn en verblijf op aarde en nodigen we ons Essentie Zelf uit zich krachtig in elk nu-moment te gronden. Ter heling van onszelf, de ander, de aarde en al wat leeft, zodat we als Lichtwevers de Liefde in onszelf en in een ieder helpen gronden en ontwaken. Circles of Oneness zijn gevuld met actief luisteren en actief doen. Samen.

Circles of Oneness, Kringen van Samenzijn in Eenheid, zorgen ervoor dat we met hernieuwde kracht en verbinding met ons aardse én hemelse Zelf, ons dagelijkse leven met een open hart omarmen.

We verwelkomen je graag op een van de Circles of Oneness in Nederland; of op uitnodigng op locatie. In bijvoorbeeld Spirituele Verenigingen, Centra of een eigen groep.

>Circles of Oneness zijn vrijblijvend en los bij te wonen, maar inschrijven is wel nodig<

Introductie deelname € 10,-
Op sommige locaties is een eerste kennismaking met Circles of Oneness mogelijk via een introductiedeelname van € 10,-

Inschrijven of meer informatie?
Kijk voor meer info en data op de Esprit Soul Works™ site, bereik ons via de e-mail op esw@espritsoulworks.com of bel (0592) 409959.

Een Circles of Oneness® in jouw woonplaats of omgeving?
We verwelkomen je graag op een van de Circles of Oneness. In Assen óf nodig ons uit op een door jou gekozen locatie en eigen groep.

Heb je geen groep, locatie maar wel interesse in het bijwonen van Circles of Oneness in jouw woonplek of omgeving? Laat het ons weten.
Als er voldoende mensen uit een omgeving belangstellend zijn, creëren wij een groep en plek.

Testimonials Circles of Onenes® Lichtwevers

De Circles of Oneness zijn voor mij als een sneltrein die me iedere keer weer regelrecht naar mijn hart brengt!

Zoveel liefde circuleert op de Circles of Oneness workshops dat het soms wennen is en overgave vraagt om het helemaal te kunnen ontvangen. Eenmaal geland in overgave is het zo fantastisch om te ervaren!

Iedere maand zie ik weer uit naar een nieuw samenzijn in de Circles of Oneness!

Steeds dichter kom ik bij mezelf en tegelijkertijd ook bij anderen. Ik ben blij met de aanreikingen, groei en heling die de Circles mij brengen.

Kijk voor meer informatie over privé-sessies (healings) in Assen en op afstand (telefoonlijn), workshop data en/of testimonials en meer op www.espritsoulworks.com

Vragen? Wees welkom contact te maken.

Een hartegroet,

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top