Overvloedige overvloed

Share

Het is heerlijk de energie van overvloed te leven!

Overvloedige overvloedBij overvloed denken we vaak aan rijkdom in materie. Maar overvloed stroomt – of mag stromen – in ieder aspect van ons leven.

Het is heerlijk overvloed in geld en middelen tot onze beschikking te hebben. Het aan te wenden voor het met een open hart leven van onze eigen verlangens én onze rijkdom vreugdevol te delen met anderen.

Het is heerlijk een overvloed aan liefde in ons en om ons heen te ervaren. Liefdevolle mensen die net als wij verlangen liefde te delen en zo uitbundig te laten groeien.

Het is ook heerlijk rijkdom in de geest te ervaren. Onszelf toestemming te geven te leren, te begrijpen en dat wat we leerden te delen door wie wij zijn.

En wat als we denken aan het levend water van onze emoties?
Een rijkdom aan het samenleven met een heerlijk emotioneel welzijn, draagt bij aan het innerlijk heerlijk ontspannen zijn zo over de dag.
Waar, met wie we ook zijn. Wat we ook doen.
Het is heerlijk in elk moment te kiezen voor het onszelf goed willen voelen. Alleen al onze aandacht op het ons goed willen voelen nodigt haar uit tot een vreugdevolle ontmoeting met ons hart en het gaan naar een hoger niveau van welbevinden.

Spirituele rijkdom overstraalt al deze niveaus. Het verbindt ze in een kleurrijk ritme met elkaar.
Levende in een heerlijke balans met ons hele zelf op elk niveau van zijn, zorgt ervoor dat we spiritueel uit kunnen reiken naar onze Essentie, de Godsvonk die we zijn en handen en voeten geven op aarde.
Levende vanuit deze verbinding creëert niets dan overvloedige overvloed en een basis in grote vreugde om hier op aarde te zijn!

Ruim baan

Om jouw overvloedige overvloed (vanaf) vandaag ruim baan te geven kun je jezelf elke dag afvragen:

Wat waardeer ik van mezelf?
Hoe kan ik mezelf nog meer liefhebben?
Hoe kan ik mijn leven nog meer liefhebben?
Hoe kan ik nog meer hemel op aarde creëren?

Gewoon door in leven te zijn. Te delen wie ik ben.
Door kleine vriendelijke handreikingen en attenties naar andere mensen, de natuur en al dat is, leeft en ademt.

Sta iedere dag stil bij deze vragen. Beantwoord ze op lichte wijze en maak ook overdag af en toe contact met ze. Open je voor nog meer antwoorden en ideeën en vergeet niet ze te laten stromen in het actief bezig zijn met het leven van jouw waardevolheid hier op aarde!

Volg ons via..
error: Sorry....
Scroll to Top