English
Logo ESW

Blog ESW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Essentie~Connectie sessies & Essentie~Connectie flow(plus)

In Assen, op locatie en op afstand

Banner-ESW-ECS

 


Losse sessies óf een Essentie~Connectie flow óf Essentie~Connectie flowplus

Meer voluit leven in connectie met je Essentie?*)
Vanuit de vreugdevolle stroom van je uniek-zijn met bijbehorende kracht en gaven?
Verlang je naar beter? Naar meer. Anders? Leven met een hoofletter?
Leven met meer vitaliteit, meer vreugde, overvloed? Kortom: meer ruimte voor jou?

Of ben je op zoek naar meer evenwicht en balans, innerlijke vrede en een meer ontluiken van een helder spiritueel bewustzijn?

Jeroen en Gerlinde Schilt reizen samen met hun Essentie~Connecties*) en de jouwe, met liefde mee op jouw reis van creatie en manifestatie; op weg naar meer vreugdevol leven in connectie met je Essentie.


Werkwijze ESW

Enkele sessies en flows

Als je je uitgenodigd voelt samen met Jeroen en Gerlinde te reizen in privé-sessies, zowel in Assen als op afstand via de telefoonlijn, dan kun je kiezen uit losse sessies óf voor Essentie~Connectie flows.

In een enkele sessie ontmoet je hen in een anderhalf uur sessie waarin jij in hun Essentie~Connectiewerk centraal staat.
Jeroen en Gerlinde wenden tijdens een sessie gesprek, frequentiewerk en andere energetische en/of aardse routines aan. Ook doen ze Essentie~Connectie (healing) werk, waarbij ze energiewerk aanwenden in het creëren van meer levensdoorstroom en ontvang je als gewenst adviezen voor meer floreren op het fysieke niveau.

In een Essentie~Connectie flow van zes weken (of als gewenst een andere tijdruimte) ontmoet je Jeroen en Gerlinde driemaal voor een sessie als hierboven beschreven.
Daarbij volgt een belmoment (telefonisch consult) een week na elke sessie; en is er de mogelijkheid tussendoor bij vragen contact te maken via e-mail en telefoon.
In een Essentie~Connectie flow ontvang je tussendoor tweemaal in de week energetische ondersteuning (Essentie~Connectie tune-ups) op afstand (EOA).
EOA kun je zien als een 'tune-up' in de frequentie van je Essentie waarbij Jeroen en Gerlinde energie afvloeien en je extra gronden in je Essentie~Connectie.

Daarbij ontvang je o.a. routines om het proces verder te ondersteunen en te versterken en is aan het reizen in een driemalig samenzijn een aardse korting verbonden.
Zie voor meer info en tarief tarieveninfo.

Happy en Healthy

Is het voor jou tijd heerlijk optimaal zorg voor jezelf te gaan dragen?
Verlang je naar een happier, healthier jij?


Essentie~Connectie flowplus

Verlang je naar een vitaler voelend lichaam met meer lijfkracht en ruimte voor levensstromen op elk niveau?
Een Essentie~Connectie flow met een extra. De Essentie~Connectie flowplus heeft een extra verdieping op het fysieke niveau.
Jeroen en Gerlinde volgden (en volgen) seminars van met name Amerikaanse artsen op het fysieke vlak over met name het hormonale stelsel en de hoofd-buik connectie maar ook auto-immuun problematiek.
De goede werking van ons maag/darm kanaal en hormonale functioneren is op fysiek niveau de spil waarom heen ons welbevinden draait.

Jeroen en Gerlinde stelden een protocol samen waarin o.a. een aantal stoffen die zij als basis zien van het gezond functioneren van de mens de hoofdrol spelen; omringd met extra ondersteunende oefeningen, routines en persoonlijk afgestemd extra supplementen en voedingsadviezen als nodig.

ESW Spiegel van ZelfliefdeInmiddels werken zij hiermee geruime tijd en verheugen zich in de bijzonder vitaliserende en verjongende effecten op cliënten die hun niveau van welbevinden terugvinden en/of zien verhogen.
Ondanks dat Jeroen en Gerlinde geen artsen zijn, hebben zij hun weg gevonden in het samen met cliënten reizen in het door hen samengesteld ESW~Protocol dat ze naar aanleiding van de seminars die ze volgden en boeken die ze lazen, schreven.
Hierin vind je een handleiding die leidt naar optimale gezondheid en meer vitaliteit. Niet enkel voor nu maar voor een heerlijk leven lang.

ESW Spiegel van Zelfliefde; cadeau bij een Essentie~Connectie flow!

De Essentie~Connectie flowplus is een samenreis met Jeroen en Gerlinde van vier maanden (of als gewenst andere tijdruimte) waarin je hun tijdens je Essentie~Connectie flow+ (plus) viermaal ontmoet voor een sessie in Assen óf op afstand via de telefoonllijn.
Daarbij volgt een belmoment (telefonisch consult) een week na elke sessie; en is er de mogelijkheid tussendoor bij vragen contact te maken via e-mail en telefoon.

In de Essentie~Connectie flowplus ontvang je tussendoor eenmaal in de week energetische ondersteuning (Essentie~Connectie tune-ups) op afstand (EOA).
EOA kun je zien als een 'tune-up' in de frequentie van je Essentie waarbij Jeroen en Gerlinde energie afvloeien en je extra gronden in je Essentie~Connectie.
Daarbij ontvang je net als bij andere sessies o.a. routines om het proces verder te ondersteunen en te versterken.
Zie voor meer info en het tarief tarieveninfo.

 

werkwijze Jeroen en Gerlinde

 

Sessie @follow-ups
Bij losse sessies en Essentie~Connectie flow sessies ontvang je als aangereikt kosteloos een beknopte @follow-up met infobladen, oefeningen en routines e.d.
Maar soms is het lastig dat wat tijdens een sessie besproken wordt te onthouden.
Daarom is het mogelijk een uitgewerkte @follow-up van je sessie per e-mail te ontvangen.*)
> Zie voor meer info de tarievenpagina

*) Bij sessies in een Essentie~Connectie flowplus ontvang je naast een volledig op jou afgestemd protocol (boekje) eveneens kosteloos infobladen, oefeningen en routines e.d.

 

Happy Healthy You traject

Tijd voor een Happy Healthy You?

De Essentie~Connectie flowplus is nauw verwand met het Happy Healhy You traject welke grotendeels dezelfde route loopt maar ingericht is op de minder spiritueel gerichte mens.
Tijdens het Happy Healhty You traject is er dan ook geen energiewerk tijdens sessies en energetische ondersteuning op afstand (EOA).
Bezoek voor meer informatie over het Happy Healthy You traject en daarmee eveneens wat meer info over hun werkwijze in de Essentie~Connectie flowplus de Happy Healthy You site op www.happyhealthyyou.eu


 

Openbaar vervoer
Voor het reizen naar Assen per openbaar vervoer verwijzen we je naar de 9292ov reisadvies site.
Voor de reis van het station naar ons adres kun je eventueel ook gebruik maken van de regio/trein-taxi.
Hierover kun je info vinden op de www.9292ov.nl site of kun je contact opnemen met de regiotaxi Noord Drenthe en Haren via telefoonnummer 0900-4002000 (lokaal tarief).

 

*)Jeroen en Gerlinde Schilt zien de Essentie als dat deel dat we ook zijn maar niet in ons aardse lijf geland is, maar in frequentie is en verblijft. Pure energievorm.
Zij zien de mens als een prachtig aards hart, handen en voeten op aarde voor zijn Essentie. Een instrument voor het gronden van oneindige liefde in elke mogelijke vorm.

En Essentie~Connecties? Zij die niet in dit hier en nu op aarde zijn, maar in de 'hemelen', frequentiesferen verblijven; zij vieren met ons het samenzijn met de intentie op de meest lichte wijze vreugdevolle vrijheid en expansie te creëren.

Meer lezen over de hier door hun gebruikte bewoordingen als Essentie, Essentie~Connecties? Klik hier en ga naar het ESW Essentie~Connectie stuff blog.